CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 12., vasárnap, Pongrác napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

Sport  

Focinapló  -  2000. augusztus

Néhány érdekesség a világ labdarúgásából

augusztus 2. Nehéz ellenfelet kapott a Bajnokok Ligájának selejtezõjében a Dunaferr, mégis sikerült a továbbjutás, a magyar bajnok 2:0, 2:2-es eredményekkel lépett túl a Hajduk Split alakulatán.

augusztus 15. Újabb kellemetlen, szinte már megalázó vereséget szenvedett a brazil nemzeti tizenegy. Ezúttal Chile lépte le õket 60.000 nézõ frenetikus örömére 3:0-ra. Ismét Luxemburgo fejét követeli a sajtó és a szurkolósereg.

augusztus 16. Méltatlanul kevés nézõ és gyenge futball. Ez jellemezte a magyar- osztrák „örökrangadó“ atmoszféráját. A végeredmény 1:1, valamint elégedetlen hangok mindkét ország sajtójában.

augusztus 22. A Bajnokok Ligájának legjobb 32 csapatjába kerülésért megmérkõzve érdekes módon máris elbúcsúzott négy korábbi gyõztes gárda is, tehát nem jutott a csoportokba a Porto, a Crvena Zvezda, a Feyenoord, sõt az Internazionale sem.

Dunaferr logoaugusztus 23. Ismét Gyõr, ismét Dunaferr, Bajnokok Ligája selejtezõ, fantasztikusan jó hangulat és mérkõzés. A Rosenborg ellen azonban már nem sikerült a bravúr a Dunaferrnek, 2:2 és 1:2-es eredményekkel búcsúzott a csapat. A magyar bajnok az UEFA-kupában folytathatja.

augusztus 24. Sikerült a továbbjutás mindkét magyar UEFA-kupa résztvevõnek. Az MTK a Jokerit ellen simán, míg a Vasas a Ventspils ellen komoly küzdelmek után léphetett a következõ fordulóba.

augusztus 25. A 2000. évi Szuperkupa döntõjében a BL-gyõztes Real Madrid és az UEFA-kupagyõztes Galatasaray találkozott. Némi meglepetésre a csatársorban jóval meggyõzõbb török gárda nyerte el a címet 2:1-es gyõzelmével.




2000. szeptember 11., hétfő 00:00


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület