CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 10., pĂ©ntek, Ármin, Palma napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

Sport  

Téli hírek a Soproni FAC háza tájáról

Mivel már régen hallottunk híreket városunk népszerűbb, nagyobb hagyományokkal rendelkező, de újabban csak anyagi gondjairól és botrányairól elhíresült egyesületéről, úgy gondoltam, ideje lesz rákérdezni, milyen irányba halad a csapat szekere.

Ideális riportalanynak tűnt ifj. Lukács Szabolcs, aki az elnökség tagja, ezenfelül a West Block nevű szurkolói tömörülés egyik vezéregyénisége.

Szabolcs elmondta, hogy az egyesület továbbra is súlyos anyagi problémákkal küzd, egyáltalán nem biztosított az anyagi háttér a jövőre nézve. Ráadásul érdeklődés hiányában megbukott az a kezdeményezés is, hogy amolyan "piramis" jelleggel cégeket és magánszemélyeket vonjanak be a támogatók körébe.

Ezen gondok ellenére a csapat múlt pénteken elkezdte a felkészülést a tavaszi szezonra. Egyelőre még csak 10 fővel edzettek, de azon dolgoznak, hogy folyamatosan a lehetőségekhez képest legoptimálisabban bővítsék a játékosállományt. A SFAC legújabb szerzeménye Kovács Attila, egy 22 esztendős balszélsö, öt a SFAC  II-ből emelték ki a nagycsapatba. Vágó Attila szerint tehetséges, jó képességű, sokra hivatott játékos.

A csapat a közeljövőben a szezon kezdetéig több edzőmérkőzést is fog játszani.

A végére még egy hozzászólás az anyagiakról: Megkezdődött a támogatói szezonbérletek árusítása. Beszerzése csak az önkéntes terjesztőknél lehetséges. Felkérünk ezért mindenkit, amennyiben érdeklődést mutat, a (99)315-035 telefonszámon ifj. Lukács Szabolcsnál szerezze be a bérletet, ezzel is segítve a csapat működését. A bérlet negyedévre szól, az ingyenes belépésen kívül egy kb. havi 200 Ft./fő támogatást jelent a klub számára.
Ezenkivül az egyesület anyagi gondjai csökkentése érdekében természetesen továbbra is várjuk a kisebb-nagyobb szponzorokat, felajánlásokat.


 



1999. február 05., péntek 00:00


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület