CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. április 28., vasárnap, Valéria napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

Sportcentrum  

Soproni tenisz győzelem Kemptenben

SOPRONI TENISZ GYŐZELEM KEMPTENBEN




Szeptember 11-én Kemptenben játszott a soproni szenior tenisz csapat a hasonló korú kempteni testvérvárosi kollégái ellen. A remek hangulatú összecsapáson 13 egyéni és 7 páros mérkőzésre került sor. A játékosok legfőbb ellensége a harminc fokos hőség volt, na meg néha a labda és a háló. A 11 évvel ezelőtt kezdődött baráti tenisz mérkőzések eddig mindig kempteni győzelemmel végződtek, most azonban a soproniak úgy döntöttek, hogy véget kell vetni az udvariaskodásnak és mutassuk meg barátainknak, hogy Sopronban is fejlett tenisz élet zajlik. Ennek az lett az eredménye, hogy az egyes mérkőzések után már 7:6 arányban a vendégeknél volt az előny és a páros mérkőzésekben is 4:3 arányban a soproni szeniorok bizonyultak jobbnak. Ezzel a végeredmény 11:9 lett, ami láthatóan meglepte a hazaiakat és az esti banketten bevallották, hogy erre nem számítottak. Ha még hozzátesszük azt is, hogy a banketten a baráti koccintgatásban és az éneklésben is a soproniak voltak fölényben, akkor elsöprő győzelemről adhatunk hírt.

A szép győzelem kivívásában a csapatkapitánynak és túravezetőnek, Vránich Istvánnak jelentős érdemei voltak, mert rafinált sorrend és páros összeállítással kikerülte az ellenfél veszélyes játékosait és így könnyebb lett a meglepetést elérni. Most álljon itt a szépszámú (tizenhét teniszező) soproni küldöttség neve: Vránich István, Keszei István, Molnár András, Bak László, Nyikos Csaba, Krisch Imre, Dr. Winkler András, Schlaffer Ferenc, Dr. Tiboldi Zoltán, Horváth Endre, Balázs Endre, Hirschler Rezső, Varjú László, Katter János, Pluzsik Tamás, Szalay Tibor, Dr. Tvordy György.

Az egyes mérkőzéseken a győztesek: Bak László, Nyikos Csaba, Krisch Imre, Schlaffer Ferenc, Katter János, Pluzsik Tamás, Dr. Tvordy György. A győztes párosok: Katter-Varjú, Pluzsik-Balázs, Bak-Schlaffer, Nyikos-Tvordy.

A párviadal a jövő évben tovább folytatódik, jó egészségben, barátságban és reméljük újabb soproni győzelemmel.



1999. szeptember 13., hétfő 00:00


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület