CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 16., csĂĽtörtök, Mózes, Botond napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

ÁlHírek  

Robbantás, orvvadászat, feljelentés...

A Magyar Távfüllentő Iroda jelenti
Kriminális álhírek

Kedves olvasóink! Münchhausen báró nyomdokaiba lépve a mérvadó állomás önkényes hírmagyarázója , Széna, alias "VIRUS" is időről-időre csatlakozik Gonosz Hacker virtuális híreihez.
Jó szórakozást!

* * * * *
Robbantás a veszélyes vizeken

Legfrissebb értesülések szerint az Álhírek rovat nagyon veszélyes vizekre evezett. A rengeteg cikizésés és leleplező álhír hatására erősen felduzzadt a Cyber Press rosszakaróinak száma. Tegnap a helyi rendőrség ismeretlen bejelentés nyomán házkutatást tartott az Internet Sopron Egyesület irodájában. Lefoglalt több száz virtuális levelet és átkutatta a szervergép belsejét, ahol megtalálta az egyesület féltett kincsét, az önjáró majompelenkázó virtuális tervrajzát. Hajnalra az események elképesztő fordulatot vettek. Az ISE elnökének a háza előtt parkoló kétüléses, csomagtartós, félautomata, sportfékes kerékpárját tíz kiló TNT-nek megfelelő robbanóanyaggal felrobbantották. A robbanószerkezetet a kerékpár alvázára erősítették. Az ismeretlen elkövetők biztosra akartak menni. Hogy a robbanás erejét érzékeltessem, elég ha megemlítem, hogy a város összes ablaka betört és tűztorony 15 fokot megdőlt. ( Azóta felkapottabb idegenforgalmi látványosság mint a Pisai Ferde Torony ). A kerékpár olyan iszonyatos erővel repült fel, hogy legutoljára egy mexikói csillagvizsgálóból látták elsuhanni és azóta már valószínű hogy földkörüli pályára állt. Az ISE elnöke kijelentte hogy soha nem kapott fenyegető emileket, továbbá Emil nevű ismerőse sincs, és egyben felkérte a NASA-t, hogy kerékpárját a soron következő űrprogram keretében fogják be, és szállítsák vissza a családi csillaggarázsba. Cserébe felajánlotta hogy ingyenes honlapot biztosít az Amerikai Űrkutatási Központnak. A titkos megbeszéléseken, a kiszivárgott hírek szerint, az is felvetődött hogy Bacsi nevű űrvadászunk lesz a következő magyar űrhajós. Az űrprogram keretében a jövendőbeli űrhajósnak az űrszemét-guberálás lesz a feladata. A tervek szerint a befogott űrszemetet Internetes árverésre bocsátaná az ISE, hogy az így befolyó összegből új modemeket vásároljon, és akkor itt lesz Amerika!

Tettenért orvvadász

A Légyölő Galócát jogtalan légyvadászat közben tetten érte a Hortobágyi Nemzeti Park vadvédelmi felügyelője. A galóca személyiségi jogaira hivatkozva megtagadta a bérleti szerződés felmutatását. Erre az ellenőr feljelentette a park igazgatóját jogatalan légyvadászat engedélyezéséért. A minisztérium vizsgálatot kezd és feljelenti az ellenőrt mert olajszőkítés gyanúja merül fel ellene. Az ellenőr aki egykoron rendőr volt, kipakol a rendőri vezetők korrupciós ügyeiről. Egy parlamenti képviselő politikai tőkét próbál kovácsolni ebből az ügyből, és feljelenti a rendőri vezetőket. Az olajszőkítéssel kapcsolatos iratokat a belügyminisztérium nyolcszáz évre titkosítja, ezért Juszt László feljelenti a belügyminisztert. Az elbocsátott rendőrök és az öngyilkos rendőrök hozzátartozói feljelentik az akkori rendőri vezetőket. A titkoszsolgálatokat felügyelő miniszter feljelenti a képviselőt, akiről kiderül hogy kedvezményes hitelt vett fel a Postabanktól. A Postabank vezetőit feljelenti az állami számvevőszék. Közben a VIP listások és a miniszterelnök feljelentik az újságírokat. A sok feljelentés hatására a miniszterelnök felmenti Surányit, mert őmiatta ilyen alacsony a fizetése. Ellenlépésként az ellenzék feljelenti a miniszterelnököt, mert mellényt visel a zakója alatt. Következő lépésben a miniszterelnök feljelenti a Parlamentet, mert nem szavazták meg időben a szalámis szendvics elkészítésének a módosítását. Torgyán a választópolgárokat okolja a vezetők elleni feljelentgetésekért, és hazafiatlan viselkedésért feljelenti az egész magyar népet. Sajnos a további fejleményekről nem áll módomban beszámolni, mert fel vagyok jelentve...

* * * * *
Üdvözlettel a felelős hírszerkesztő: Virus



1999. október 21., csütörtök 00:00


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület