CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. április 28., vasárnap, Valéria napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

SopronMedia  

A Hűség Napján Sopron vendége Orbán Viktor Miniszterelnök

Civitas Hírmagazin 2000.12.13.

December 14-én, a Hűség Napján kapja meg Sopron, a millenniumi emlékzászlót. A díszünnepség koszorúzással kezdődik délelőtt 10.00 órakor a Hűségkapunál és a Thurner Mihály szobornál. Délután kettő órakor az önkormányzat által adományozott kitüntetéseket adják át a Petőfi Színházban. 16.00 órakor Orbán Viktor miniszterelnök átadja az emlékzászlót a város vezetőinek a Sportcentrumban

Győr - Moson - Sopron Megye Közgyűlése december 22 -én, pénteken reggel 9 órakor ülést tart az önkormányzati hivatal földszinti tanácstermében. A megyei képviselők egyetlen soproni témát, a Doborjáni Ferenc Speciális Oktatási és Nevelési Intézmény alapító okiratának módosítását vitatják meg.

A soproni Széchenyi István Városi Könyvtár december 2o -án bezárja kapuit. A könyvtár ideiglenesen a Fáy - Szakközépiskola üres épületébe költözik, ahol hétfőn kezdik el az átalakítási munkálatokat.

A soproni Családsegítő Intézet mindennap kínál meleg teát, és kenyeret a Kossuth utca 10. szám alatt, reggel 8 órától 9 óráig, illetve délután 4 órától 5 óráig a rászorulóknak.

Lövő és Nemeskér község lakói adnak vért ma délután két órától este hét óráig a helyi általános iskolában.

Eddig több mint 3ooo bélyeg érkezett Sopronból és az ország más részéből a világ legnagyobb méretű levelére és borítékjára, amely megtekinthető a Sopron Plaza földszintjén. Mint arról már többször hírt adtunk az Európa Levél 2000 Alapítvány vállalta, hogy elkészíti a világ legnagyobb méretű levelét és azt feladja Romano Prodinak, az Európa Bizottság soros elnökének, azzal szándékkal hogy Sopron lakói, illetve Magyarország polgárai kifejezzék az unióhoz történő csatlakozási szándékukat. Bárki részese lehet a világrekordnak, aki a helyszínen vásárol egy bélyeget, amit azután a borítékra ragasztanak az Alapítvány létrehozói. Bélyeget Sopronból, de az ország bármely részéből borítékban, postán is lehet küldeni 9401 Sopron Postafiók. 500 címzéssel. A borítékra a szervezők kérik ráírni a feladó pontos nevét és címét, illetve a “Világrekord kísérlet - Európa Levél 2000 “jeligét.
 
 



2000. december 13., szerda 17:25


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület