CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. április 29., hĂ©tfĹ‘, Péter, Albert, Albertina napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

SopronMedia  

Kapuvár-Pereszteg útádatás-Gyermekkarácsony a Sportcentrumban-10000 bélyeg az Európa Levélen

Civitas Hírmagazin 2000. 12. 21.

A 85. számú főút Kapuvár- Pereszteg közötti felújított szakaszának ünnepélyes átadása lesz ma. Az 20,7 kilométeres útszakaszt Dr.Fónagy János közlekedési és vízügyi miniszter helyezi forgalomba.

A Soproni Ipari és Innovációs Park Kft. megnyitó ünnepsége volt tegnap délután. Nyitóbeszédet mondott dr.Torgyán József földművelési és vidékfejlesztési miniszter, Ágota Gábor alpolgármester, valamint Gálné Kapás Márta ügyvezető igazgató.

Sopron Megyei Jogú Város Közgyűlése lesz ma reggel fél kilenctől a Városháza nagy üléstermében. A képviselők az idei esztendő utolsó rendes közgyűlésén harminchat napirendi pont megvitatására vállalkoznak. Többek között a helyi iparűzési adó rendeletalkotásával, a helyi autóbuszjáratok díjtételének megállapításával, valamint a hulladékszállítási díjak módosításával foglalkoznak.

Gyermekkarácsony 2000 címmel hívják szórakozni az apróságokat és a nagyobbakat a Soproni Sportcentrumba december 22-én, pénteken 16 órakor. Fellép az Erica C Dance School , a Jazz Dance Akademy. Sztárvendég a SHYGYS.

A soproni Lions Klub az idén is több akciót szervez a rászorulók támogatására. Húsz szegény sorsú családnak nyújtanak segítséget. Ezenkívül szebbé varázsolják a Tóth Antal Általános iskola, valamint A Vakok és Gyengénlátók Egyesületének karácsonyi rendezvényét.

Győr - Moson - Sopron Megye Közgyűlése pénteken reggel 9 órakor ülést tart az önkormányzati hivatal földszinti tanácstermében. A megyei képviselők egyetlen soproni témát, a Doborjáni Ferenc Speciális Oktatási és Nevelési Intézmény alapító okiratának módosítását vitatják meg.

A csökkent Munkaképességűek és a Rokkant Nyugdíjasok Egyesülete szombaton délután három órakor tartja karácsonyi ünnepségét a Major köz 3. szám alatti klubhelyiségben.

A soproni Széchenyi István Városi Könyvtár a Magyar Művelődés Házában bezárta kapuit. A könyvtár ideiglenesen a Fáy - Szakközépiskola üres épületébe költözik, ahol elkezdődtek az átalakítási munkálatok.

A Lővér fedett uszoda december 24-én kilenc órától délután egy óráig tart nyitva, december 25-én zárva lesz. December 30-án 9-től 20 óráig, december 31-én 9-től 13 óráig üzemel. 2001 január elsején zárva lesz.

Eddig csaknem 10.000 bélyeg érkezett Sopronból és az ország más részéből a világ legnagyobb méretű levelére és borítékjára, amely megtekinthető a Sopron Plaza földszintjén. Mint arról már többször hírt adtunk, az Európa Levél 2000 Alapítványvállalta, hogy elkészíti a világ legnagyobb méretű levelét, és azt feladja Romano Prodinak, az Európa Bizottság soros elnökének, azzal szándékkal, hogy Sopron lakói, illetve Magyarország polgárai kifejezzék az Unióhoz történő csatlakozási szándékukat. Bárki részese lehet a világrekordnak, aki a helyszínen

vásárol egy bélyeget, amit azután a borítékra ragasztanak az Alapítvány létrehozói. Bélyeget Sopronból, de az ország bármely részéből borítékban, postán is lehet küldeni 9401 Sopron Postafiók. 500 címzéssel. A borítékra a szervezők kérik ráírni a feladó pontos nevét és címét, illetve a “Világrekord kísérlet - Európa Levél 2000 “jeligét.



2000. december 21., csütörtök 11:00


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület