CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. március 28., csütörtök, Gedeon, Johanna napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

SopronMedia  

Civil Fórum a Városházán - Nyílt nap a Rendészeti Szakközépiskolában

Civitas Hírmagazin 2001.01.16.

A soproni belváros és a hozzá kapcsolódó városrészek szabályozási tervéről tartanak fórumot szerdán délután öt órakor a polgármesteri hivatal nagytermében.

Sopron Megyei Jogú Város idei első Közgyűlése lesz január 25-én, csütörtökön reggel fél kilenctől a Városháza nagy üléstermében.
A képviselők a tervek szerint tizennyolc napirendi pont megvitatására vállalkoznak.

Nyílt napot tart ma a Soproni Rendészeti Szakközépiskola. A rendezvényen bemutatják az idén induló rendőrszakképzést, illetve az érdeklődők betekintést nyerhetnek a már meglévő képzési formákba, a hallgatók mindennapi életébe.

Hegykő község polgárait várják véradásra ma délután három órától a helyi általános iskolába. A véradást a Magyar Vöröskereszt Sopron területi és községi szervezetei rendezik.

A Berzsenyi Dániel Evangélikus Líceum felvételt hirdet a 2001/2002-es tanévre. Tájékoztatót tartanak a 14 évesek számára holnap 17.00 órai kezdettel a gimnáziumban. A tanórákat január 22-26. között lehet látogatni, előzetes megbeszélés szerint. A részletes tájékoztató az evangélikus lelkészi hivatalokban és az iskolában található.

Az MSZP Soproni Szervezete lakossági fórumot rendez január 22-én 17.00 órakor a Vas Villa aulájában. A fórum vendége Horn Gyula lesz.

Civil Fórumot tartanak szerdán délután öt órakor a Polgármesteri Hivatal nagytermében. Téma: a történelmi városrészek szabályozási terve. Minden érdeklődőt szeretettel várnak.

Több mint 20.000 bélyeg érkezett Sopronból és az ország más részéből a világ legnagyobb méretű levelére és borítékjára, amely megtekinthető a Sopron Plaza földszintjén. Mint arról már többször hírt adtunk, az Európa Levél 2000 Alapítvány vállalta, hogy elkészíti a világ legnagyobb méretű levelét, és azt feladja Romano Prodinak, az Európa Bizottság soros elnökének azzal szándékkal, hogy Sopron lakói, illetve Magyarország polgárai kifejezzék az unióhoz történő csatlakozási szándékukat. Bárki részese lehet a világrekordnak az új esztendőtől is, aki a helyszínen vásárol egy bélyeget, amit azután a borítékra ragasztanak az Alapítvány létrehozói. Bélyeget Sopronból, de az ország bármely részéből borítékban, postán is lehet küldeni 9401 Sopron Postafiók. 500 címzéssel. A borítékra a szervezők kérik ráírni a feladó pontos nevét és címét, illetve a “Világrekord kísérlet - Európa Levél 2000 “jeligét.



2001. január 16., kedd 09:14


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület