CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 2., csütörtök, Zsigmond napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

Sportcentrum  

A pécsiek a Postás ellen is bizonyítottak.

Csúfos vereség Pécsett

MIZO-PÉCSI VSK - SOPRONI POSTÁS-TABÁN TRAFIK 94:35 (25:17, 28:4, 17:7, 24:7)

Soproni szemmel nehéz bármi vigasztalót találni ezen találkozó után. Akkora verést kapott a Postás, mint talán még soha. Némi enyhítő körülmény, hogy Ambrus és Veres sérülés miatt hiányoztak. Viszonylag jól kezdett a soproni csapat, hiszen a 6. percben még a vendégeknél volt az előny. Nem tudni ekkor mi történt, de a Pécs átvette a vezetést és nem volt megállás. Az előnyük gyorsan nőtt és a megilletődött, hitehagyott Postás már ellenfélnek is gyenge volt. A pécsiek csináltak egy 24:0 sorozatot és ez demoralizáló egy csapat részére. Pedig a Postás nem két éves nyeretlenekből áll, azaz nem kezdők. Jól fizetett profik, akik állítólag egy jó edző irányításával dolgoznak azért, hogy jó szereplésükkel hírnevet szerezzenek névadó gazdájuknak. Hát ez nem sikerült. Az 59 pontos vereség annyira megalázó és megmagyarázhatatlan, hogy talán e kérdésre a csapatnak és edzőjének valami elfogadhatónak tűnő kifogást illene találni.

PÉCS: IVÁNYI 13, Ujvári 6, Csák -, VILUTYTÉ 17, TUVICS 16, Cs: BÉRES 16, Károlyi 13/3, KELLER 8, Burmann 5, Darida -. Edző: Rátgéber László.

POSTÁS: Englert 5/3, Csákány 6, Mészáros 8/6, Radnóty 4, Hiráková 10, Cs: Fodor 2, Bajkusa -, Ördög -, Russai -. Edző: Magyar András.

ESC-DEBRECENI SE - GYSEV-RINGA 41:128 (10:36, 16:21, 4:40, 11:31)

A mérkőzés előtt közölte a hazai csapat 3 felnőtt játékosa, hogy nem hajlandók pályára lépni, mivel a Klub jelentős összeggel tartozik nekik. Helyettük 15-16 éves fiatalok léptek pályára. Válaszul a GYSEV nem szerepeltette Baloghot és Vilipicet. Emiatt is értékelhetetlen ez a találkozó, meg hát különben is óriási a különbség a két társulat között.

A GYSEV ezen előjáték után fiataljait bátran szerepeltethette és egy kellemes edzőmérkőzéssel növelhették önbizalmukat. Csak egy hátránya volt a mérkőzésnek, hogy el kellett utazni Debrecenbe. Nem volt ez másra jó, csak mint ahogy Sterbenz edző nyilatkozta: "Gólkülönbség javításnak jó volt ez a meccs".

DEBRECEN: Kiss 3/3, Simay O. 5, SIMAY I. 17, Komáromi -, Szalontai 2, Cs: Kondacs 2, Kovács 2, Kóródi -, SÓS 5/3, ORBÁN 5/3. Edző: Áron Balázsné.

GYSEV: Donkó 4, ZIRKOVÁ 12, EÖRDÖGH 36/3, SERES 26, KOVÁCOVÁ 32, Cs: Csontos 4, István -, Dénes 8, Kinter 2, Dali 4. Edző: Sterbenz László.



Tvordy György

2001. január 22., hétfő 13:30


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület