CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. április 23., kedd, Bel napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

SopronMedia  

A Magyar Szív Egyesület előadása - A Rotary-Klub összejövetele

Civitas Hírmagazin 2001.02.05.

A Magyar Szív Egyesület szervezésében dr. Horváth Zoltán infektológus főorvos tart előadást a fertőző agyhártyagyulladásról holnap délután négy órakor a MTESZ székházban.

“Segítsetek felnőni” címmel szakmai konferenciát tartanak holnap délelőtt 10.00 órakor a József Attila úti Gyermekotthonban. A konferencia a veszélyeztetett gyermekekről, fiatalokról szól.

A Rotary-Klub csütörtökön összejövetelt tart a Pannónia Med Hotel különtermében. A tagok olyan alapítvány létrehozását tervezik, mellyel a soproni általános és középiskolák legjobb tanulóit jutalmazzák, és segítik nyelvi képzésüket.

A Berzsenyi Dániel Evangélikus Líceum új tornacsarnokának alapkőletétele lesz pénteken 11.00 órakor. Az egyházi szolgálatot Ittzés János püspök végzi, beszédet mond többek között dr. Szájer József országgyűlési képviselő.

Rendkívüli véradási akciót hirdet a Magyar Vöröskereszt Sopron Területi Szervezete ma reggel 8 órától délután négy óráig. Az önkéntes véradókat a Győri úti Területi Vérellátó Intézetben várják.

Az Aktív Soproni Ifjak szervezete Városi Diákönkormányzati Bált rendez február 16-án a Berzsenyi Dániel Evangélikus Líceum színháztermében. A bál bevételét a Tómalom úti Egészségügyi Gyermekotthon gondozottjainak javára ajánlják fel.

Kisebb hibák vannak az adóbevallási nyomtatványokon a szakképzési támogatás, illetve a személyi jövedelemadó-bevallás magyarázatában. A hibára azok figyeljenek, akik szakképzési hozzájárulást kaptak.

Több mint 25.000 bélyeg érkezett Sopronból és az ország más részéből a világ legnagyobb méretű levelére és borítékjára, amely megtekinthető a Sopron Plaza földszintjén. Mint arról már többször hírt adtunk, az Európa Levél 2000 Alapítvány vállalta, hogy elkészíti a világ legnagyobb méretű levelét, és azt feladja Romano Prodinak, az Európa Bizottság soros elnökének azzal szándékkal, hogy Sopron lakói, illetve Magyarország polgárai kifejezzék az Unióhoz történő csatlakozási szándékukat. Bárki részese lehet a világrekordnak az új esztendőtől is, aki a helyszínen vásárol egy bélyeget, amit azután a borítékra ragasztanak az Alapítvány létrehozói. Bélyeget Sopronból, de az ország bármely részéből borítékban, postán is lehet küldeni 9401 Sopron Postafiók. 500 címzéssel. A borítékra a szervezők kérik ráírni a feladó pontos nevét és címét, illetve a “Világrekord kísérlet - Európa Levél 2000“ jeligét.
 
 2001. február 05., hétfő 15:13


címlap zóna archívum
© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület