CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. április 19., péntek, Emma napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

Sportcentrum  

Növekvő gondok a férfi kosarasok háza táján...

Jaj,szegény férfi kosarasok!

SOPRONI ÁSZOK KC - MOL SZOLNOK 73:75 (20:24, 19:14, 16:18, 18:19)

Sajnos, meglátszott a lelátón, hogy a SMAFC ugyanekkor tartotta mérkőzését a Krasznai Csarnokban. Ráadásul a vendégek kezdtek jobban Maljkovics kosaraival. Szerencsére Sajni jó napot fogott ki, és találataival szorosan tartotta a találkozót az Ászok. Lapov a palánk alatt sikeresen dolgozott; ezzel négy pontos előnyt szerzett a Szolnok. Hazai szempontból igen jól alakult a második negyed. Sajni, valamint Bosznics révén sikerült egy pontos vezetésre szert tenni a félidőben a hazaiaknak. A fordulás után a Tisza-partiak lendültek jobban játékba. Már 8 ponttal is vezettek, azonban az Ászok szívós munkával ledolgozta hátrányát egy pontra. Vezethettek volna is, de biztos helyzeteket hibáztak el. A döntő negyed rengeteg izgalmat tartogatott. A Szolnok főleg Maljkovics kosaraival biztosította előnyét, de Bosznics tripláival ellensúlyozta azt. A befejezés előtt 12 másodperccel a Szolnok két ponttal vezetett, de az Ászok hozta a labdát. Bosznics magára vonta a védők figyelmét, remek labdát passzolt Lakatos kezébe, aki nem tudott élni a felkínált lehetőséggel - ezzel csapata vesztes lett.

ÁSZOK: BOSZNICS 21/12, Jakabovic 8/6, Mérész -, SAJNI 15, STAN 13, Cs: Durcek 5, Bakonyi 8/6, Lakatos 3/3, Edző: Kmézics Zorán.

Szolnok: MALJKOVICS 17/6, Adderly 13/9, Walke 14/6, Sitku 9, LAPOV 19, Cs: Orosz 3, Trepák -, Takács -, Szarvas -. Edző: Heinrich Róbert.

SMAFC-ROTO ELZETT - KAPOSVÁRI KLIMA-VILL PURINA KK 75:119 (17:31, 21:30, 17:24, 20:34)

Sajnos, az a helyzet állt elő, hogy a Kaposvár nagyon jó napot fogott ki, a SMAFC nagyon rosszat. Van ilyen a sportban, csak az volt a baj, hogy a közönség és a csapat is úgy gondolta, hogy valami külső összeesküvés áldozata a csapat. Pedig kimaradtak a dobások, és a védekezés is nagyon lyukas volt, amit pedig a vendégek nagyon jól kihasználtak. Végül is élmény volt látni a jól felkészített Kaposvárban Simon, Nunnery, Ivkovics, Halimics és Filipovics játékát, amivel szemben talán Mogyorósy erőlködését említhetem, aki társak nélkül csak kínlódni tudott. Mindegyik negyedben döntő fölényben voltak a somogyiak, néha sajnos (el kell ismerni) megszégyenítő volt a két csapat közti különbség. Ez valami olyanra hasonlított, mintha egy F-1-es kocsi a Suzukival gyorsulási versenyen együtt indult volna….

SMAFC: Palotai P. 6, Pojbics 11, Szlávik J. 3/3, MOGYORÓSY 19, Molnár 8/3, Cs: Csátaljai 6, Kotlik 7/3, Szlávik B. 4, Rasic 7, Vavra P. 4, Edző: Sterbenz Tamás.

KAPOSVÁR: SIMON 7, Bencze 5/3, HALIMICS 27/15, FILIPOVICS 20, INKOVICS 25/3,Cs: NUNNERY 22/6, Ágfalvi -, Varga 4, Szőke 7/3, Gémes 2. Edző: Földi Sándor.



Tvordy György

2001. február 07., szerda 17:09


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület