CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. április 29., hĂ©tfĹ‘, Péter, Albert, Albertina napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

Sportcentrum  

Varázslat a Sportcentrumban

Öröm-kosárlabda:

GYSEV-RINGA - ISAB ENERGY-PRIOLO 112:52 (33:13, 29:11, 21:14, 29:14)

Nagyon jól szórakozott a mintegy 1500 kilátogató néző, hiszen ritkán látni egy csapattól olyan ragyogó teljesítményt, mint amit a GYSEV-RINGA produkált ezen a találkozón. Az olasz bajnok csak statisztálni tudott, bár az is igaz, hogy tartalékosan állt ki. Ez mit sem rontotta a játékosok és a nézők szórakozását. A kezdő ötös minden tagja kiemelkedőt nyújtott, talán csak Vilipic volt egy kicsit halványabb a megszokottnál. Szembetűnő volt az igen gyors játék, a pontos passzok és a pontos távoli dobások. Szinte alig hibáztak hárompontosat, még a center, Seres is betalált a 6,25m-es vonal mögül. A védekezés is összeállt olyannyira, hogy a vendégeknek gondot jelentett a 24 mp alatti labdaeldobás is. Sokszor a dudaszó vetett véget támadásaiknak, mert nem tudták felemelni a kezüket.

Zirková vezéregyéniség volt

Már az első negyedben 20 pont volt közötte, és ez a továbbiakban egyre nőtt. Zirkova volt megint a mozgató rúgó és a pontszerzésből is kivette részét. Balogh okosan játszott, adogatott, és amikor helyzete adódott, azonnal dobott, jó százalékkal. Mennyivel másabb most a játék, amikor nemcsak egy embernek kell vállalkozni, hanem minden pályán levő tud és mer kosárra dobni. Eördögh megint gyors volt és erőszakos, mutatta magát és jól célzott. A három triplája önmagáért beszél. Kovácová ismét kitűnt megbízhatóságával, gyors volt és a palánk alatt szórta a kosarakat. Kiválóan bírja a súlyát mozgatni, ami azért nem kis teljesítmény. Vilipicnek talán gyors volt az iram, Ő inkább a statikus játékot kedveli. Futtából nehezen kezeli a labdát és egyszerre kétfelé nem tud koncentrálni: vagy a lába vagy a labda. Seres lelkes volt, küzdött és gyorsan futott, őt is lehetett indítani. Hármasa élményszámba ment. Donkó megint passzív volt, bár egy triplát dobott, de legalább ilyen találkozón vállalkozhatna többet is, hátha megjönne a kedve a kosárszerzésre fontos találkozón is. Dénesen látszik, hogy nincs igazán jó formában, de igyekezett a védekezésben, és ő is beszórt egy triplát, meg egy személyit. Csontos az utolsó négy percre állt be, azonban bátran vállalkozott és igazolta a benne bízókat a szerzett 9 pontjával. Dali a rövid idő alatt nem tudott igazán játékba lendülni, de megfelelt az Euroliga mérkőzésen is.

Most csak azért szurkol minden GYSEV rajongó, hogy ez a jó forma tartson ki a jövő vasárnapi Pécs elleni rangadóig. Mert az lesz az igazi értékmérő.

GYSEV-RINGA: ZIRKOVÁ 12/6, BALOGH 27/9, EÖRDÖGH 16/9, KOVÁCOVÁ 19, Vilipic 9, Cs: SERES 13/3, Donkó 3/3, Dénes 4/3, CSONTOS 9, Dali -. Edző: Sterbenz László.

PRIOLO: Granieri 6, La Rosa 2, Sanchez 7, PARIE 19, Varbanova 14, Cs: Maloca -, Monticelli 2, Vinci 2. Edző: Santino Coppa.



Tvordy György

2001. február 08., csütörtök 14:23


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület