CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. március 29., péntek, Aguszta napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

KultúrVáros  

Aktív pihenésre csábít ez a vidék

Holnap nyitja meg kapuit a nagyközönség előtt, 46 ország részvételével, az UTAZÁS 2001 idegenforgalmi kiállítás, amelyen Sopron is képviselteti magát. Horváthné Hoszpodár Katalin a soproni Tourinform Iroda vezetője a cyberpress.sopron.hu magazinnak bemutatta a Sopront és vonzáskörzetét népszerűsítő idegenforgalmi kiadványokat.
A városprezentációk színvonalas megrendezéséhez nélkülözhetetlen bemutató kiadványok kitűnő segítséget jelentenek a belföldi és külföldi szakvásárok részvételénél, külképviseletek marketing munkájában, beutaztatás - termékértékesítés során, valamint a Tourinform Sopron marketing és vendégszolgálati munkájában.

Sopron és vonzáskörzete a nemzetközi és a hazai idegenforgalom egyik elsődleges fogadóterülete: erre táji, természeti, kultúrtörténeti és közlekedés-földrajzi adottságai egyaránt alkalmassá teszik. Ennek ellenére nem engedheti meg magának, hogy cselekvési program nélkül várja a turisták érkezését, hiszen a felkínált turisztikai termékek, valamint az image egyre fontosabb döntést befolyásoló tényezők lesznek az utazások tervezésénél.
Az Alpokalja Idegenforgalmi Alapítvány Tourinform Sopron irodája - ismerve az igényeket - egy olyan kiadványcsalád megjelentetését kezdte el, amely Sopron és vonzáskörzetének kiemelt turisztikai értékeit teljes körűen összefoglalja és alkalmas formába rendszerezi.

Az exkluzív dosszié formájú invitatív kiadványt egy aktív turizmus tematikus betétlap egészíti ki, a konkrét ajánlatokat, lehetőségeket pedig a programajánló füzet rendszerezi.

A háromnyelvű kiadványcsalád betétlapja és programajánló füzetsorozata a tervek szerint minden évben - az MT Rt. adott kampánytermékére koncentrálva - bővül, így fokozatosan megvalósul a teljes kínálatot bemutató sorozat.

A kiadvány grafikai elemei az összetartozást, az egységes arculatot biztosítják.

SOPRON EXKLUZÍV KIADVÁNY

A város háromnyelvű imázskiadványa, mely exkluzív kivitelben, praktikus dosszié formában készült. Felhívó jelleggel invitál, de emellett valamennyi értéket és érzetet elővetíti a vendég felé. Figyelemfelkeltő, keresletet indukáló szerepet tölt be.

Tartalom: Sopron és környéke turisztikai értékeinek említése mellett gazdag képi illusztrációval, reklámfelület mellőzésével, a hátsó borítón használható térképpel.

Megjelenés: Önkormányzat Idegenforgalmi alap és Nyugat-Dunántúli RIB forrás, pályázat alapján

AKTÍV TURIZMUS TEMATIKUS BETÉTLAP: "AKTÍV PIHENÉSRE CSÁBÍT EZ A VIDÉK" A háromnyelvű betétlap az MT Rt. 2001. évre vonatkozó kampányakciójának megfelelően a térség Aktív turizmus lehetőségeire hívja fel a figyelmet.

Tartalom: Az exkluzív kiadványt az aktív turizmus kínálatának bemutatásával egészíti ki. A dossziéforma alkalmas a betétlapok elhelyezésére. Az aktív turizmus valamennyi termékelemét említve, a lehetőségekre irányítja a figyelmet.

Forrás: Nyugat-Dunántúli RIB forrás, pályázat alapján

AKTÍVAN ÉS EGÉSZSÉGESEN - SOPRON ÉS KÖRNYÉKE PROGRAMAJÁNLÓ FÜZET

A három nyelven megjelenő füzet Sopron és közel környezetének konkrét szolgáltatói kínálatát közös ajánlattá szervezi: gyalogos-, kerékpáros túraajánlatok, vízparti üdülések, rekreáció, fitness-wellness programok, hobbiturizmus lehetőségei.

Tartalom: A programajánlatokat a szolgáltatók elérhetőségével rendszerei, melynek segítségével Sopron és környéke kitűnően programozható.

Forrás: Nyugat-Dunántúli RIB forrás, pályázat alapján.



2001. március 21., szerda 21:38


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület