CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. április 24., szerda, György napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

Sportcentrum  

A Soproni Postás váratlan szekszárdi veresége

Rájátszás második mérkőzések

SZEKSZÁRD - SOPRONI POSTÁS-TABÁN TRAFIK 71:70 (13:18, 17:22, 16:17, 25:13)

Nagy meglepetéssel végződött a rájátszás második találkozója azok után, hogy a Postás az alapszakaszban kétszer is biztosan győzött, valamint a rájátszás első találkozóján is fölényes, 17 pontos soproni győzelem alakult ki. Ráadásul ezen a mérkőzésen is minden a papírforma szerint alakult az első három negyedben, amikor már 11 ponttal vezetett a vendég együttes. A befejező játékrészben azután megtáltosodtak a szekszárdiak. Minden helyzetből eredményesek voltak. Ehhez persze az is kellett, hogy Ambrusék védekezése laza legyen, s a támadásszövésbe is hibák csússzanak. Amikor a hazai együttes lendületbe jön és megérzi, hogy ellenfele bizonytalanná vált, akkor ez fokozza harci kedvét: meglepő dolgokat produkál. Így fordulhatott elő, hogy az utolsó másodpercekben dobott két Sztojkovics személyivel a Szekszárd fordítani tudott. Folytatás pénteken este Sopronban.

SZEKSZÁRD: Bulatova -, Tóth 10/3, KAJDACSI 16, VIDOVICS 14/6, SZTOJKOVICS 17, Cs: Lódi 2, Nyirő 9, Papp -, Tkalich 3. Edző: Újvári Gábor.

POSTÁS: BAJKUSA 17/6, Mészáros 2, CSÁKÁNY 15/3, HIRAKOVA 18, Ambrus 13, Cs: Englert 1, Fodor 4, Veres -, Radnóty -, Russai -. Edző: Magyar András.

KECSKEMÉTI KC - GYSEV-RINGA 56:96 (10:14, 16:28, 14:29, 16:25)

A GYSEV-RINGA idegenben is fölényesen győzött. Ezzel gyorsan befejezhetővé tette a rájátszás első körét. Az első negyedben még harcias volt a tartalékos hazai csapat. Viszonylag szorossá tudták tenni az eredményt. Ahogy telt az idő, úgy kerültek Baloghék fölénybe, és fokozatosan növelték előnyüket. Zirková, Balogh, valamint a csereként beállt Seres voltak a legeredményesebbek. A félidőre kialakították a 16 pontos soproni előnyt. A folytatásban a kecskemétiek egyre fáradtak; már nem volt erejük a védekezésre figyelni, így a bajnokesélyes könnyű kosarakkal növelte előnyét. A negyed befejezéséül Donkó a félpályáról dobott ritkán látható triplát. Az utolsó negyedben már a GYSEV fiataljai is pályára kerülhettek, akik szintén ügyesen mozogtak, és tovább növelték az előnyt.

A harmadik találkozóra szombaton este a Sportcentrumban 19.00 órakor kerül sor.

KECSKEMÉT: Madaras 8, Fürész 4, Kovács 8, Pásztói 6, BÍRÓ 20, Cs: Pintér 2, Halmi -, Pálvölgyi -, Nagy 4, Kanyó 4. Edző: Novák Gábor.

GYSEV: ZIRKOVÁ 20/3, BALOGH 19/3, EÖRDÖGH 9, Kovácová 2, Vilipic 13, Cs: SERES 20, Dénes 4, Donkó 5/3, Csontos 4, Horváth -. Edző: Sterbenz László.



Tvordy György

2001. április 05., csütörtök 12:55


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület