CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. április 18., csĂĽtörtök, Andrea, Ilma, András napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

Sportcentrum  

Hatalmas küzdelem mindkét találkozón

Férfi csapataink sikerei

SMAFC-ROTO ELZETT - MAFC KE 82:81 (24:23, 26:22, 17:13, 15:23)

Még mindig sérült Mogyorósy és már megint Szlávik J., Molnár éppen lábadozó. Ilyen előjelek után nagyon jól kezdett a SMAFC, főleg Rasic volt ponterős. Kilenc pontot dobott három perc alatt, és ez lendületet adott a csapatnak. A negyed végére egy pontra feljött a vendég; a folytatásban át is vette a vezetést, főleg az amerikai Wilkerson remek teljesítményével. A SMAFC is jól küzdött. Vavra, valamint Kotlik triplájával a félidőre 5 pontra növelni tudták az előnyt.

A második félidőben a MAFC mindent megtett, hogy megfordítsa az eredményt, de zónavédekezése és letámadása is eredménytelen maradt, mert Palotai P. jól összefogta a csapatot és a lepattanókért eredményesen harcoltak Molnárék. A befejező játékrész igen izgalmasan alakult. A 33. percben még 11 pontos volt a hazai előny, de az idő múlásával rohamosan csökkent. Két perccel a vége előtt az addig jól játszó Vavra kipontozódott - ezt kihasználva Fülöp meg is szerezte a vendégeknek a vezetést. Nagy izgalmak közepette már csak 6,6 mp volt hátra, amikor Palotai P. egy közép-távoli duplával megszerezte a soproni csapatnak a régóta várt győzelmet.

SMAFC: PALOTAI P. 15/3, POJBICS 20/12, Csátaljay 2, VAVRA P. 17, RASIC 23/6, Cs: Kotlik 5/3, Molnár -, Szlávik B. -. Edző: Sterbenz Tamás.

MAFC: Puskás 6, HORVÁTH Á. 23/9, Kolarics 9, Wilkerson 19/9, Horváth Cs. 2, Cs: FÜLÖP 19, Kangyal 3, Major -. Edző: Zsoldos András.

SOPRONI ÁSZOK KC - UNIVER KSE 77:67 (19:18, 22:14, 18:19, 18:16)

A kecskeméti csapatot az a Radovics edzi, aki csak nyolc hónappal ezelőtt távozott Sopronból. Jól fel is készítette játékosait az Ászok taktikájából, amihez párosult az Ászok játékosainak igen rossz napja. Ennek az lett a következménye, hogy a soproniak végig kínlódtak, és csak az edzői jó cseréknek, valamint a küzdőszellemnek köszönhetik a tartalékos Kecskemét legyőzését. A harmadik negyedben a kecskemétiek csináltak egy 10:0-s rohamot, amit csak Körtélyesi jó percei tudtak ellensúlyozni. A végén sikerült a 10 pontos előnyt megőrizni, de a mutatott játékon sokat kell javítani, hogy a még hátralévő találkozókon a gárda biztosítani tudja az A csoportos tagságot.

ÁSZOK: Bosznics 24/6, Mérész 4/3, BAKONYI 20/6, Sajni 8/6, Stan 9, Cs: Lakatos 6/6, Kocsis -, KÖRTÉLYESI 8, Edző: Kmézics Zorán.

KECSKEMÉT: Magyar 6, Bogdán 4, Muntean 9/3, Bovánovics 2, GAVRILOVICS 23, Cs: PÁSZTOR 10, Tamás 4/3, Hajdú 8, Kenderes 1. Edző: Radovics József.



Tvordy György

2001. április 19., csütörtök 15:01


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület