CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 18., szombat, Erik, Alexandra napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

Sziget  

Jegyre fel!


Május elseje óta történt néhány érdekes dolog a weben... Példának okáért beindult az első buliportál a www.sziget.hu címen. Itt nemcsak a Pepsi Szigettel kapcsolatosan találunk információmorzsákat, hanem mindenféle nagyobb buliról, rendezvényről, a világban történt érdekességekről is - legalábbis a szerkesztők ezzel a céllal vetették bele magukat a munkába.

Május elsejétől már lehet jegyet vásárolni a Szigetre. A jegyek árai az egyszámjegyű infláció ellenére szépen emelkedtek (érdemes összehasonlítani a tavalyi árakkal!) Az előrelátók június 15-ig 10.000 Ft-ért válthatják meg az egész hétre szóló belépőt, akik a nyári munka keresetéből jönnek el, azoknak 12.000 Ft-ba kerül, a helyszínen pedig már 14.000 Ft. A napijegy 2500 Ft és a helyszínen váltható.

A buliportál beindulása miatt a Sziget hivatalos honlapjának a címe megváltozott... Közvetlenül az alábbi címről érhető el:
http://www.pepsisziget.hu/index1.html  (Angol, magyar és német verzió is létezik, jól tükrözve a fesztivál közép-európai jellegét.) Jelenleg még csak a Sziget Iroda munkatársaival készült fényképes riportok, az archív infók illetve a Szigettörténelem található itt, valamint a Kívánsággép - a netezők szavazhatnak arról, hogy melyik zenekart látnák szívesen.

A Sziget nem hivatalos oldalán (http://www.diaksziget.com) ennél jóval több információt találhatunk, a fellépők nemhivatalos névsorát. Érdemes végignézni a listát és reménykedni abban, hogy ez tényleg csak a nemhivatalos verzió... az igazság néhány napon belül kiderül, ugyanis a Sziget Iroda 2001. május 17-én jelenti be a fellépőket. (Erről majd mi is hírt adunk...)

Jó szörfözést!

Bacsi



2001. május 15., kedd 01:35


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület