CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 3., pĂ©ntek, Tímea, Irma napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

Mi1más  

Mosolyszünet


Még ha nem is teljes fogyatkozás; egyszer a vége felé egyszer vigyorogtam, amugy ennyi volt.
Üvegtigris.


Úgy elhatároztam még régebben, hogy ha elmegyek egyszer moziba, és az van, hog nem jó, akkor kész, nincsen irogatás, meg sírás, meg fanyalgás. Lenyeljük a békát, nem volt szerencsénk, legközelebb majd jobban vigyázol, öcsi.Most meg mi van, az hogy nem lehet csak úgy elmenni mellette, aláznak.
Pedig jó kis sorozatnak tűnt, Moszkva tér, utána meg a Macerás ügyek, halódó magyar filmezés meg rendbe jönni látszott, áttette magát a Honfoglaláson, meg a Miniszter félrelép/Zimmer Feri/Európa Expressz dolgokon, csak hogy a legalattomosabbakat említsem. Hitem egyébként maradt persze, csak most egy kicsit betett ez az izé. Ez az Üvegtigris, ez a film, vagy mi.
Olyan rossz az, amikor ezt a két szerencsétlen ripacsot kell néznem, egyből az elején, a Boros/Bochkor kreténeket, de ez még a legkevesebb. Hirtelen azt hiszem, hogy ez még nem a film, csak ízetlen tréfa. Ízetlen tréfának ízetlen tréfa, viszont már a film. Ne rángassunk már be mindenkit ebbe a valamibe, csak azé' hogy hogy bemondhassuk, hogy ez meg ez is játszik benne, már csak azért is. Koko ne motorozzon már át a képen véletlenül, meg az a másik páros is húzzon már a szájonvágott rádiójába, Szilágyi bácsi is menjen vissza ahonnan jött. Nem csak azért mert úgy érzem hátba támadnak, amikor belökik őket, hanem már csak azért is, mert nagyjából annyira van nekik helyük és szerepük a filmben, mint azoknak az időről időre párosban suhanó nem is mondom milyen autóknak.
Nagyon hosszú. Nagyon hosszú, fésületlen kis kusza szálak kavarognak, mintha ezek tényleg kimentek volna piknikezni(MaNcs) egy rakat celluloiddal, aztán mindenkinek lett volna egy jó kis ötlete, hejj, mi lenne, hogyha lenne benne egy fogyatékos, az meg mindig rohangászna a háttérben, és ha más nincs, akkor melléül a széknek, vagy valami. És akkor nevetés. Na? Te, legyen már benne egy kis szex. Rendben, de hol, nemtom, majd beletesszük valahová, jó. Ilyenek. Végig.
Amúgy tényleg jó sok minden van benne. Kurvák, sportkocsik, bankrablás, túszdráma, szerelmi sokszög, kicsike macskajajos áthallás, meg még annyi minden, hogy nem is sorolom, minek, unalmas, a filmben is.

Ülsz a székedben, és minden cigarettánál izgulsz, mert hátha, meggyullad valami, leég a díszlet, benne a szinészek, meg a rendező, az egész stáb, és már nem is itt vagy.

OKR

Üvegtigris.hu
Jó kis film volt ez!

Tartalom
Az Üvegtigris barátságok története, hat jóbaráté. Lali, az amerikamániás (hmm?) büfés, aki az Üvegtigris nevű rozoga, útszéli büfékocsi tulajdonosa, Gaben, az autónepper, Róka, a piti csencselő, Sanyi, a félnótás hajléktalan, Csoki, aki mindig arról szövegel, hogy majd szerez pénzt és elmegy Amerikába, és Cingár, aki a többiek idegeit nem kímélve szaxizik.
(...)




2001. november 20., kedd 14:59


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület