CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. április 25., csĂĽtörtök, Márk napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

Sportcentrum  

Halad az express

EUROLIGA 4. FORDULÓ:

LIETUVOS TELEKOMAS VILNIUS (litván) - GYSEV-RINGA 65:82 (19:15, 12:22, 16:24, 18:21)

A Vilnius az eddigi 3 vereségével nem látszott nagyon veszélyes ellenfélnek, azonban idegenben minden mérkőzés nehéz. Az első negyedben ez a tétel látszott beigazolódni, mivel a hazaiak vezettek mindig néhány ponttal és a GYSEV-nél még nem állt össze a játék sem védekezésben sem támadásban. A második negyedben aztán fordult a kocka és a soproniak átvették a vezetést és már ki sem adták a kezükből. Pedig rossz jelként Balogh már a harmadik személyiét szedte össze és le kellett cserélni. A helyére beállt Dénes egy triplával köszönt be és ezt követően Bevilaqua is szerzett egy triplát, amivel már nyolc pont volt ide. A félidő befejezése előtt a litvánok még szereztek egy duplát, de a 6 pontos előny is biztató volt a folytatásra.

A folytatás elején Balogh már a negyedik személyi hibáját gyűjtötte be. Ez azonban nem akadályozta meg abban, hogy fél perc múlva a második tripláját dobja be. Hamarosan egy 7:0-s soproni rohammal a különbség már 16 pontra nőtt, ami megnyugtató előny. Igaz, hogy Vilipic hamarosan kipontozódott, de már ez sem befolyásolta Baloghék magabiztos vezetését. A befejező negyedben Zirkova, Eördögh majd Balogh pontjaival 20 pont fölé nőtt a vendég előny és a győzelem kezdett biztossá válni. A folytatásban először Seres kapott egy hatalmas pofont, szegény fájdalmasan nézett, azonban ez már csak egy kellemetlen epizódnak bizonyult. A végén Kovacova szedett le egy pattanó labdát az ellenfél palánkja alatt és sikeresen visszatéve alakította ki a 17 pontos GYSEV győzelmet.

VILNIUS: Valuzyté 3, Bimbaité 3, Keruliené 4, Vilutyté 4, Baranauskaité 18, CS: Flores 2, Bojko 10/3, ABROMAITÉ 19, Vikozuité 2. EdzŐ: Algirdas Budenas.

GYSEV: BEVILAQUA 9/6, BALOGH 17/9, Eördögh 9, SERES 10/6, KOVÁCOVÁ 11, Cs: Vilipic 4, ZIRKOVÁ 19/3, Török -, Dénes 3/3, Horváth -. Edző: Farkas Sándor.

Ronchetti Kupa :

SOPRONI POSTÁS-TABÁN TRAFIK - KLOSTERNEUBURG 67:55 (19:16, 16:11, 20:12, 12:16)

A csapatok sok hibával játszottak, így nem tudott folyamatos játék kialakulni. Najdenova most is jól kezdett, majd fokozatosan visszaesett. Sajnos Csákány sem fogott ki jó napot, de szerencsére Ambrus és Russai szép kosarakat dobtak, így az előny mindig a soproniaknál volt. A harmadik negyedben kezdett izgalmassá válni a helyzet, mivel 4 pontra jöttek fel az osztrákok. Szerencsére ezzel el is lőtték puskaporukat és fokozatosan ismét elhúztak Fodorék. A végére kialakult 12 pontos hazai győzelem nem fejezi ki hűen a két csapat közti különbséget.

POSTÁS: NAJDENOVA 12/6, Csákány 4, Fodor 6/6, AMBRUS 13, Sauer 4, Cs: SLJAHOVA 12/3, RUSSAI 9/3, Englert 7. Edző: Meszlényi Róbert.

KLOSTERNEUBURG:OREKHOVA 10, Staudinger 3, Anitics 7, Kurtinaitiené 12, Bíró 11, Cs: Scsegolava 12, Prudnyikova -, Wersta -. Edző: Stefan Höllerl.



Tvordy György

2001. december 06., csütörtök 15:02


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület