CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. április 30., kedd, Katalin, Kitti napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

SopronMedia  


A Hunyadi János Evangélikus Általános Iskola a leendő első osztályos gyermekek szülei részére tájékoztató szülői értekezletet tart január 16-án , szerdán 17 órakor az iskola könyvtárában.

Dr. Szájer József országgyűlési képviselő fogadóórát tart január 16-án, szerdán. Előzetes időpont- egyeztetés végett érdeklődni a soproni Fidesz-irodában, a 311-284-es telefonszámon lehet.

Az országgyűlési választásokat megelőző kampányhoz ingyenes hirdetési felületeket biztosít a jelölteknek a soproni önkormányzat. A jelöltek emellett –piaci áron- a reklámcégek óriásplakátjain is népszerűsíthetik magukat.

A FIDESZ-Magyar Polgári Párt Soproni Szervezete legutóbbi közgyűlésén úgy döntött, hogy ismét dr. Szájer Józsefet javasolja a Győr-Moson-Sopron megyei 7. számú választókörzet országgyűlési képviselőjének a 2002. áprilisi választásokra.

A Magyar Vöröskereszt Sopron területi szervezete véradásra várja Egyházasfalu község polgárait csütörtökön 15.00-17.00 óráig , az általános iskolában. Ugyancsak csütörtökön Újkér lakóit kérik véradásra 17.30-tól 19.00 óráig az általános iskolában.

A Nyugat-Dunántúli Díszfaiskolások Egyesülete a fenyőfélék termesztéséről rendez konferenciát január 18. És 19-én a Vépi Mezőgazdasági Szakoktatási Intézetben. Jelentkezés: 94/312-591.

Megyei képzőművészeti tárlatot rendez megyénk önkormányzata és múzeumi szervezete. Bemutatkozásra pályázhatnak a Győr-Moson-Sopron megyében élő vagy innen elszármazott művészek. A művek beadási határideje 2002. Január 25. További info. 06/96-319-339

A Magyar Kultúra napján, január 22-én, 18 órakor a volt vármegyeháza dísztermében ünnepi esten vehetnek részt az érdeklődők. Balogh Zoltán, ref. lelkész, miniszterelnöki vallási főtanácsadó tart előadást Kultúra és vallás a 21. Században címmel. Közreműködik a Fidelissima vegyeskar, Arany János karnagy vezetésével.

Tisztelet a kultúrának Sopronban –címmel, a Városi Könyvtárba várják a soproniakat január 21-én 18.00 órára. A megnyitó gondolatokat Keresztény Richárd mondja el. Közreműködik Németh Éva és Kövesi György előadóművész és Fodor Gábor fuvolaművész.

Jégpálya nyílt a Pap réti tornacsarnoknál a belépődíj 200.-Ft



2002. január 15., kedd 12:20


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület