CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 20., hétfő, Bernat, Felicia napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

Fradi  

ŐSBEMUTATKOZÓ

Amire mondjuk olyan túl sok szükség nincs. A Fradi már régóta országos intézménynek számít, elsősorban híveinek száma és azok országos elterjedése miatt. Nem vitás, hogy az ország legnépszerűbb sport klubja, és mint ilyen, egyenesen befolyásol(hat)ja az egész ország közérzetét. Az idén ünnepli fennállásának 100. évfordulóját a IX. kerületi gárda, melynek 11 szakosztályából egyre-másra tűntek és tűnnek fel olimpiai-, világ-, európai-, és országos bajnokok. Remélhetőleg az FTC sportolói 'átmentik' majd ezeket a rendkívül jó tulajdonságaikat az elkövetkező századra is.

A Fradi korner! ezért felvállalta, hogy figyelemmel kíséri a ferencvárosiak szereplését a jövőben, gyakran azonban a múltból ragad majd ki hősi pillanatokat a jelenkor okulására. Amint ez már többször is bebizonyosodott: amennyiben nem ismered múltadat, iránytű nélkül bolyongsz majd a jövődben. Időnként statisztikai kimutatásokkal, és mivel ez elkerülhetetlen, politikai állásfoglalásokkal is találkozhat itt az ide betérő 'háló-kalandozó'. A megjelentetett cikkek eredete a lap alján természetesen pontosan fel lesz tüntetve, ez alól kivételek lesznek az önálló eszmefuttatások. Amennyiben ez utóbbiakból bárki idézni kíván, tegye bátran. Előre is köszönet a kútfő említéséért! 

Végezetül, hálás köszönet jár a cyberpress.sopron.hu illetékeseinek, hogy lehetővé tették a Fradi korner! megjelentetését. Ugyancsak, a rovatvezető szívesen fogad tanácsot, bírálatot, ötletet és a Fradival kapcsolatos beszámolót/bejelentést a megadott e-mail címen. Jó szórakozást és természetesen:

HAJRÁ FRADI !




1999. szeptember 29., szerda 00:00


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület