CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. április 29., hĂ©tfĹ‘, Péter, Albert, Albertina napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

SopronMedia  


Az éjszaka folyamán 1.30 perckor riasztották a soproni tűzoltókat. Az SVSE Sporttelepen az irodák és az öltözők égtek. Göndöcs Tibor pályagondnok az Ikva Rádiónak elmondta, hogy minden valószínűség szerint idegenkezűség történt. Valaki behatolt az öltözők alagsorába és felgyújtotta a helyiséget. A vizsgálat a rendőrség bevonásával folyik.

Rendkívüli közgyűlést tart ma városunk képviselő testülete 17.00 órai kezdettel. Az ülésen három témáról vitatkoznak majd a városatyák: a Soproni Ipari Parkban létrehozandó inkubátorház sorsáról, az 1921-es népszavazás emlékére felépítendő díszkút helyéről és az idei költségvetésről születik majd döntés.

Farsangi karnevált rendeznek holnap Ágfalván. A lakodalmas násznép 15.00 órakor indul az ágfalvi panzió elől és a farsangi téltemetés ia a panzió udvarán lesz majd.

A Castanea Környezetvédelmi Egyesület szervezésében Bóna László tart előadást a félelmekről, álmokról, reményekről február 15-én pénteken, 17.00 órakor a METESZ Székházban. Az Árnika Erdei Iskola túrát rendez febr. 16-án szombaton reggel 9.00 órától. Gyülekezőhely: a Villa sori kápolnánál.

A kismartoni bíróság 2 évi szabadságvesztésre ítélt egy soproni fiatalembert, aki 2000. februárja és novembere között rendszeresen szállított drogot Ausztriába. A 28 éves férfi elmondta, hogy a drogot telefonon rendelték tőle.

„Felkészülten Európában” címmel, oklevelet adó képzést indít a Fiatalokkal Európáért Alapítvány. Mindazon fiatalok jelentkezését várják, akik a közeljövőben felvételiznek jogi, közgazdasági, média, pedagógiai, kommunikációs, nyelvi vagy nemzetközi kapcsolatok szakra felsőoktatási intézménybe. Jelentkezni a következő telefonszámon lehet:06.30/ 2381260.

A Vöröskereszt véradásra várja Ágfalva lakóit ma 15.00 és 17.00 óra között a helyi általános iskolában.

Festési munkák miatt nem látogatható a Stornó-ház. A gyűjteményt és a helytörténeti kiállítást február 23-án nyitják meg ismét a nagyközönség előtt.

Diákújságíró képzést indít az Aktív Soproni Ifjak, vagyis az AKSI, február 16-17-én és március 2-án, szombati és vasárnapi időpontokban. Az oktatást a Népszabadság és a Kisalföld tapasztalt újságírói tartják. A képzés díja 1.500 Ft. Jelentkezni lehet Strenner Szilárdnál a következő mobil számon: 06 30 271-30-53.

Színjátszó találkozónak ad otthont május 4-én és 5-én a mosonmagyaróvári Flesh Károly Kulturális Központ. Jelentkezni március 31-ig lehet a Ház címén: Mosonmagyaróvár 9021 Pf. 152. Érdeklődni lehet: 06/96 217-388

A Brand-Majori Kertbarát Egyesület értesíti tagjait, hogy február 20-án a GYIK-ban tartja tisztújító közgyűlését 17.00 órától.



2002. február 12., kedd 10:18


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület