CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 11., szombat, Ferenc, Adolf napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

Sport  

Indul a Soproni Sportoldal!

    Elvitathatatlan, hogy városunk méltán érdemelte ki a sportváros címet. Szinte valamennyi sportágban működnek szakosztályok Sopronban. Vannak ahol olyan munka folyik, amelyre országszerte odafigyelnek, és vannak olyan szakosztályok, klubok, ahol a szórakozás, az egészséges életmód, a sport szeretete a fő motiváló tényező. A sporthírek akár naponta is képesek lennének megtölteni egy-egy hasábot az újságok sportoldalán, szinte minden nap olvashtó újabb és újabb cikk a cyberpress.sopron.hu sportrovatában, melyet Dr. Tvordy György vezet nagy szorgalommal és odaadással.
    De a sport nem csak az eredményekből, hanem a szakosztályok klubok mindennapjairól is szól, ezt lenne hivatott bemutatni egy honlap. Sajnos nagyon kevés ilyen van.
 
    Üdítő kivétel a Sopron sportjában is kivételnek, mégpedig példamutató kivételnek számító GySEV-Ringa női kosárlabda Klub honlapja, ahol szinte napi frissítéssel kerülnek terítékre az érdekességek a lányokkal-asszonyokkal kapcsolatban. Vannak még néhányan akik odafigyelnek arra, hogy ország-világgal tudassák, hol tartanak, mit terveznek. A most újraindított Soproni Sportoldal elsődleges célja az lenne, hogy a város sportjában szerepet játszó sportegyesületek, klubok, szakosztályok, bemutatkozhassanak a nagyvilág és a város előtt, elmondhassák gondjaikat, büszkélkedhessenek eredményeikkel.
    Arra bíztatunk mindenkit, hogy éljen a felkínált lehetőséggel, mutassa meg magát!
 
    A XXI. század arról szól, hogy minél több információt gyűjtsünk össze, és osszunk meg másokkal, nincs ez másként a sportban sem. Fogjunk össze és mutassuk meg, hogy Sopron tényleg sportváros, és ezt az interneten is látni lehet! Minden soproni sport klub, szakosztály, egyesület honlapját előzetes egyeztetés alapján díjmentesen tároljuk sopron város hivatalos honlapján a www.sopron.hu/sport oldal alatt, amennyiben más szerveren már működik az oldal, akkor a linket a www.sopron.hu/sport oldalra díjmentesen elhelyezzük. Kérem írjon az anagy@sopron.hu címre!



2002. február 25., hétfő 17:12


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület