CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 6., hétfő, Ivett, Frida napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

SopronMedia  

Civitas Hírmagazin  2000.06.07.

Tizenhárom Sopron környéki termelőszövetkezet csatlakozott a mai agrárdemonstrációhoz. Reggel 8 órától ötven munkagéppel vonultak ki a 84-es főútra, Sopronkövesd és Lövő között. A tüntetők azt sérelmezték, hogy a szaktárca véleményük szerint nem tartotta be a szeptemberi agrárbéke megállapodást, a szövetkezetnek jutatott állami támogatás töredéke az előző évinek.

A Kereskedelmi és Iparkamara a Várkerület 19. szám alól a Deák tér 14. sz. alá költözött. A székház ünnepélyes átadása tegnap délelőtt volt.

Az Ünnepi Könyvhét rendezvényeként pénteken este hat órakor Szilágyi Ákos író "Borisz sztár és sztárevicsek" című kötetéről beszélget a szerzővel Sz. Bíró Zoltán Oroszország-szakértő és Bircher Erzsébet múzeumigazgató.

Helytörténeti kiállítás és a Haydn-emlékszoba nyílt meg a Fertődi Muzsikaházban. A tárlat szeptember elsejéig délelőtt 9 és délután 5 óra között tekinthető meg.

Dr. Gimesi Szabolcs polgármester fogadónapot tart ma délelőtt 9 órától 12 óráig városházi hivatalában.

A Szocialista Párt soproni önkormányzati képviselői havi fogadóórájukat pénteken tartják meg. Mészáros Tivadar, Kránitz László és Dr. Bertha Árpád 15 órától 16 óráig a jereváni Nyugdíjasklub helyiségében találkoznak választóikkal. Varga Gyula Bánfalva, Brennberg és Görbehalom képviselője 19 órától a Bánfalvi Könyvtárban tartja fogadóóráját. Boros László a Kuruc domb és környéke képviselője délután fél háromtól fél ötig várja az érdeklődőket a Magyar utca 24.szám alatti MSZP Irodában.

A soproni Gyermekjóléti Szolgálat nyári napközis tábort szervez, amelyre jelentkezőket vár 6 -12 éves korig. A tábor június 19-től július14-ig tart négyszer egyhetes turnusokban. A gyerekek a foglakozásokon naponta reggel nyolc órától délután három óráig vehetnek részt. További információk a 311-565 és a 311-576-os telefonszámokon.



2000. jĂşnius 07., szerda 00:00


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület