CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 3., pĂ©ntek, Tímea, Irma napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

SopronMedia  


Folytatja tavaszi lomtalanító akcióját a Soproni Városüzemeltetési Kft. Ma az Erzsébet-, az Állomás- és a Mátyás király utcában helyeznek el konténert.

Országunknak megáldoztak, "Haza élmény a magyar irodalomban" címmel Maczkó Mária népdalénekes és Szabó András előadóművész tart előadást a Szent Orsolya Iskola dísztermében március 21-én csütörtökön 14.00 órától. A belépés ingyenes, mindenkit szeretettel várnak.

Piac, Információ, Marketing a XXI. század kihívásai címmel nyolcadik alkalommal rendezik meg városunkban a Logopédiai és Pedagógiai Napokat. Az esemény március 20-án, szerdán kezdődik a Gyermek- és Ifjúsági Központban és három napig tart.

Jótékonysági mérkőzést játszik szerdán 16.30-tól a vasút pályán az SVSE-GYSEV és a MATÁV. A belépők egységesen 300 Ft-ba kerülnek. A mérkőzés teljes bevételét az SVSE sporttelepen leégett öltözők felújítására fordítják.

A Soproni Rendészeti Szakközépiskola március 18–22 között éles lövészetet tart a Harkai katonai lőtéren naponta reggel 8-tól 13.00 óráig. Kérjük a lakosságot, hogy a jelzett időpontban kerüljék el lőteret.

Dr. Szájer József országgyűlési képviselő személyi titkára, dr. ifj. Arszin Miklós minden héten pénteken 15-16,30 között fogadóórát tart a polgármesteri hivatal első emeleti képviselő irodájában.

A Siketek és Nagyothallók Országos Szövetségének Soproni Csoportja minden kedden és pénteken 17. Órától összejövetelt tart a Király Jenő utca 5. Szám alatti klubhelyiségben. A szervezett programokról Horváth Györgyné megbízott titkár ad felvilágosítást az érdeklődőknek a foglalkozások ideje alatt.



2002. március 19., kedd 12:15


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület