CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 3., pĂ©ntek, Tímea, Irma napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

SopronMedia  


A Soproni Városüzemeltetési Kft. folytatja tavaszi lomtalanító akcióját Ma a Deák téren és a Róth Gyula utcában helyeznek el konténereket.

A Nyugat Magyarországi Egyetem tanácsa tegnap Ivancsics János, az MTA doktora személyében új rektort választott. A professzort két pályázó közül választották ki a tanács tagjai.

Abban az esetben, ha minden jól alakul, legkésőbb a következő év tavaszára megújul a Káposztás utcai stadion. Ez hangzott el azon a tanácskozáson, amelyet tegnap a Polgármesteri Hivatalban tartottak. A megbeszélésen az Ifjúsági és Sportminisztérium képviselője is részt vett.

Országunknak megáldoztak, „Haza élmény a magyar irodalomban” címmel Maczkó Mária népdalénekes és Szabó András előadóművész tart előadást a Szent Orsolya Iskola dísztermében ma 14.00 órától. A belépés ingyenes, mindenkit szeretettel várnak.

A Keresztény Értelmiségiek Szövetsége kerekasztal beszélgetésre vár minden érdeklődőt márc. 23-án, szombaton 15.00 órakor a Szent Orsolya Iskola tanácstermébe. A vendég Dr Szájer József országgyűlési képviselő.

Piac, Információ, Marketing a XXI.század kihívásai címmel nyolcadik alkalommal rendezik meg városunkban a Logopédiai és Pedagógiai Napokat. Az esemény tegnap kezdődött a Sopron Hotelban és három napig tart majd.

Ülést tart március 28-án csütörtökön Sopron közgyűlése. A képviselők tájékoztatót hallgatnak meg a soproni vérellátás és az Erzsébet Kórház helyzetéről, oktatási intézmények vezetői beosztásainak pályázatairól, ingatlanok elidegenítéséről és a 2002-es év feladatairól.

A Vöröskereszt véradást tart ma 16.00-tól 19.00 óráig Sarród, Nyárliget és Fertőújlak polgárai számára a Sarródi Kultúrotthonban. Szombaton 8.00-tól 14.00 óráig a Sopronkőhidai Fegyház és Börtön elítéltjei adnak vért a börtönkórházban.

Tradicionális és modern tavaszi ünnepek Japánban címmel a városi könyvtárba várják előadásra az érdeklődőket holnap 18.00 órára.

A Soproni Rendészeti Szakközépiskola március 22-ig éles lövészetet tart a Harkai katonai lőtéren naponta reggel 8-tól 13.00 óráig. Kérjük a lakosságot, hogy a jelzett időpontban kerüljék el lőteret.



2002. március 21., csütörtök 11:53


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület