CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. április 28., vasárnap, Valéria napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

Diákélet - diákszáj  

Micsoda buli

(Soproni Sportcentrum, 2002. március 31.)

Az idei VOLT Fesztivál július elején lesz (július 4-6, helyszín pedig a kemping) - tudtuk meg néhány héttel ezelőtt. Ugyanakkor egy újabb plakáttal gazdagodott városunk - március 31-én lesz egy nagy buli a sportcentrumban. Méghozzá nem is akármilyen: egy Micsoda buli. Régen, 6-8 évvel ezelőtt rendszeresen voltak ilyen nevű rendezvények, ezért a név nagyon sokunkban nosztalgiát ébresztett...
A kapunyitás hét órára volt meghirdetve, a Kispálék fellépése pedig fél kilencre. Még nem voltam pontosan kezdődő Kispál koncertre, ezért csak kilencre mentem oda. Ekkor derült ki, hogy a(z újságban meghirdetett) program eltérően csak fél 11-11 környékén fog kezdődni. De kaptam szép sárga karszalagot - a rajta lévő www.gamma.hu felirat, valamint az, hogy tavaly pont ugyanilyen volt a nyári VOLT-os belépő, a bent árult sok VOLT-os CD és póló, a 2001-es VOLT Fesztiválról szóló videomozi) mind azt sejtette, hogy ez mégiscsak egy pótVOLT fesztivál. Mégha csak egy napos is...
Azért néhány meglepetést tartogatott az este. Például a két termes buli kifejezés legnagyobb megdöbbenésünkre a kistermet (koncertek, disco) és a folyosót (drum&bass) takarta.
Mivel csak kilencre értem oda, ezért szerencsésen lekéstem az Animan Cannibals fellépését - állítólag elég kevés embert vonzott. A Kispál koncertért viszont megérte az egész - nagyon jó volt, nagyon sok régi számot játszottak, a közönség nagy örömére. Éjfél után néhány perccel Lecsó meglocsolta a közönséget - "elmúlt már éjfél" felkiálltással. Visszatapsoltuk őket, néhány ráadásszám, majd lementek a színpadról. Azt hittük, hogy végleg. De ekkor az egyik rendező bejelentette, hogy pont 10 évvel ezelőtt lépett fel itt ez az együttes és ezért megkérte őket, hogy játszanak el még egy dalt - erre egy 1992-es szám csendült fel.
A folyosón ezalatt DJ Negro és DJ Kevin lépett fel. Palotaira már odaértem, viszont az angol Databass-ról sajnos lemaradtam. Mindenesetre a nagy tömeg ellenére azért jól lehetett közlekedni. Meg találkozni rengeteg rég nem látott ismerőssem, megismerkedni újabb és újabb emberekkel - egyszóval egy kellemes hangulatú estét együtt eltölteni. Remélhetőleg nem kell újabb 6 évet várni a következő Micsoda bulira.

Bacsi



2002. április 07., vasárnap 23:39


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület