CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 3., pĂ©ntek, Tímea, Irma napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

Közélet  

A hét végén választott az ország

    Az első fordulónak vége, most minden párt és az emberek nagy része a második fordulóra készül. A CyberPress.sopron.hu , mint média minden igyekezetével azon van, hogy semlegese maradjon, objektív képet fessen az eseményekről, és minden résztvevő véleményét bemutassa.
    Sajnos a vélemények megfogalmazásában vannak különbségek, ez természetes, hiszen ezért vannak a választások, ütköznek az érvek, érdekek, és mindenki kiválasztja a neki leginkább megfelelőt. Nincs olyan kiadvány, amely teljesen el tudna határolódni a politikától. Hiszen így vagy úgy de mindenkinek megvan a maga véleménye, és ez az általa közölt írásokból, akár direkt, akár a sorok között-mögött olvasva meg is jelenik.
    Azok a médiák, ahol teret engednek a szabad vélemény nyilvánítás direkt formáinak, - ilyen a cyberpress.sopron.hu - nehezen tudják megvédeni semleges, befolyásoktól mentes véleményalkotásukat. Mi ezt megpróbáljuk, de ehhez kérjük mindeni segítségét. Itt elsősorban a választások résztvevőire a pártokra gondolok. Fontolják meg, hogy az elsősorban a régió kulturális életét bemutató, a hétköznapi emberek napi gondjaival, lelki életével, regionális események ismertetésével foglalkozó oldalainkon milyen képet mutat az általuk küldött cikk.
    Mi a cikkek megjelentetetése mellett szeretnénk megőrizni az újság hangulatát. Azt a hangulatot, amelyet a napi több ezer letöltés elismer, és elvár tőlünk.
    Kérjük segítsen mindenki, hogy maradhassunk az a média, amelyet továbbra is több ezer olvasónk tisztel meg a figyelmével, a határon innen és a határokon túl, és amely mindenek felett Sopronról szól, a városhoz méltó hangnemben.
Köszönjük.

Nagy Anrdás
rovatvezető



2002. április 11., csütörtök 10:02


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület