CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 18., szombat, Erik, Alexandra napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

Sziget  

Sziget elõtt

Most volt még csak Szilveszter, még a 2002-es számhoz sem szoktam hozzá teljesen, de máris itt egy újabb "vedd már észre" tábla: Sziget 2002!

Ideje feleszmélnem nekem is. A maci is kibújt már a barlangjából, ideje nekem is elõmásznom könyveim rejtekébõl. Nyár van! És Sziget újra! Bizony, bizony, már csak néhány hét, és újra itt van. Az elõzõévekkel ellentétben ezúttal mintha halkabban, csendesebbenközeledne, de remélhetõleg annál nagyobbat fog szólni, amikor itt lesz az ideje. Lopakodik felénk, mint a szekrényben lakószörny, majd hirtelen bumm! Megijeszt jól! Hát így legyen, de meg kell hagyni, hogy ezúttal a Sziget Fesztivál mintha elveszne a fesztiválok tengerében, hisz lesz itt VOLT, EFOTT, lesz Budapest Paradé, és Beach House, és ezen jól csengõ, hangzatos nevû partik mellett lesz még sok kisebb-nagyobb összezörrenés, melyekre nem pocsékokom most a tintát. Mindenesetre aki ezen a nyáron jól szeretné magát érezni, nem kell a szomszédba mennie, ha bulizni akar. Már csak néhány nap, és VOLT, melyet tekinthetünk az elsõ lépcsõnek is a Sziget felé vezetõ úton, ahol is ott középtájban valahol lesz majd egy EFOTT, és végül pedig: Sziget! Melyre még veszünk egy jó nagy levegõt, és belecsobbanunk a legsûrûjébe! De még mielõtt takarodót fújnék, és mindenki elvonulna erõt gyûjteni a puha ágyba, lássuk csak, miért lesz érdemes korán kelnünk július 31-én!

Nos,ekkor kezdõdik a Sziget, szóval ezért mindenképpen fel kéne kelni. :) Aztán lesz egy csomó híres sztár! Errõl se kénelemaradni. Aztán lesz ott egy csomó lány! (pasi..) Lesz millió ember, és ismerkedni is lehet frankón! És ott lesz 7 nap, 7hosszú nap, míg a zenekar csak neked játszik, a nap csak neked süt, és mikor a szomszéd Juliska is csak rólad álmodozik! (Úgy kell neki, te Szigeten lógsz.) Egyszóval ez a 7 nap lesz a Te legszebb 7 napod! Egy egyetlen hosszú nap, mely után már jólesõen összeroskadhatsz, utána már senkit nem érdekel (téged magad sem), hogy ki vagy, vagy mit csinálsz, a lényeg, hogy kibuliztad magad úgy igazából, és egy percig sem lazítottál. Alapul véve az eddigi Szigeteket, nem is fontos, milyen zenekar játszik, az sem lényeg, hogyan. A fõ, hogy Te ott légy, és érezd jól magad!


Gludovátz Gábor



2002. jĂşnius 15., szombat 22:54


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület