CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 3., pĂ©ntek, Tímea, Irma napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

SopronMedia  


Az Egészséges Városok Magyarországi Szövetsége koordinációs értekezletet tart városunkban ma. Az értekezlet díszvendége Nancy Brinker, amerikai nagykövet.

A vöröskereszt soproni és helyi szervezete véradásra várja Lövő, Nemeskér községek polgárait és a Roto Elzett dolgozóit ma 14.00-től 19.00 óráig a lövői általános iskolában csütörtökön 8.00-15.00 polgármesteri hivatal szociális otthonok, bölcsődék családsegítő intézet munkatársai a vérellátó intézetben.

Új műholdas sugárzású televízió kezdi meg működését Sopronban. A Hálózat tévéhez eddig 66-an csatlakoztak az országban, köztük a soproni Hajnal és Hegyi Kábeltelevízió. Hajnal Sándor az Ikva Rádiónak elmondta, hogy 1995 óta mintegy 66 millió Ft-t költöttek folyamatosan arra, hogy mára elérjék azt a komoly technikai színvonalat, amellyel már 24 órás adás sugárzására képesek. A hálózat műsorában szerepelnek majd egyebek mellett kereskedelmi-, hír-, turisztikai és ismeretterjesztő magazinok.

A Kisalföld Volán Rt mától megváltoztatja a legtöbb helyi busz menetrendjét. A változás érinti a 2,3,4,5,7,10,11,12,15,16,20, és 21-es jelzésű járatokat. További információt a következő telefonszámon kaphatnak az érdeklődők: 313-130, 311-040.

Elkészült a Sopronkőhidai Fegyház és Börtön második körletének felújítása. A rekonstrukcióval 110 kétszemélyes zárka lett az Európai Uniós követelményeknek is megfelelő színvonalú. Jövőre újabb épületszárny újul meg az intézetben. A teljes beruházás közel 2 milliárd forintba kerül.

Villamosítás - Sopron, Szombathely A szakemberek szerint jó ütemben halad a Sopron-Szombathely vasútvonal villamosítása és a pálya felújítása. A munkálatok miatt azonban június végéig Sopron és Lövő között vonatpótló autóbuszok szállítják az utasokat.

Audiológiai centrumot avatott a Siketek Intézete Sopronban. A hatmillió forintos beruházást a Rotary Klub soproni és németországi szervezete 3,2 millió, a Győr-Moson-Sopron Megyei Önkormányzat 400 ezer forinttal támogatta.



2002. jĂşnius 18., kedd 13:48


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület