CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 2., csütörtök, Zsigmond napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

Közélet  

Dr. Molnár Ágnes a polgármester-jelölt. Az alpolgármester-jelölt Havas András

Önkormányzati választások: Dr. Szájer József bemutatta a Fidesz soproni jelöltjeit

    Dr. Molnár Ágnes sikeres vállalkozót, ismert gyermekorvost, a sikeres  – közéleti, társasági, politikai rendezvény – Fidesz Szalon egyik szervezőjét jelöli a Fidesz soproni szervezete a polgármesteri tisztségre az őszi önkormányzati választásokon - jelentette be Dr. Szájer József, az országgyűlés alelnöke, Sopron és térsége országgyűlési képviselője június 26-án Sopronban.
    A sajtótájékoztatón elhangzott, hogy az országgyűlési képviselő-választások soproni eredményében megfogalmazott igényeket szeretné teljesíteni a Fidesz azzal, hogy új arculattal, új csapattal indul az őszi önkormányzati választásokon.

Dr. Molnár Ágnes polgármester-jelölt, Dr. Szájer József országgyűlési képviselő és Havas András alpolgármester-jelölt

    A város vezetésében lendületet, határozottságot, Sopron lehetőségeinek és érdekeinek maximális érvényesítését, a Sopron-polgárvárosra jellemző, polgári hagyományokhoz és értékekhez méltó jövőt tartja fontosnak a Fidesz polgármester-jelöltje, aki a Fidesz adta biztos, országos politikai erőt adó háttérrel szeretné elérni, hogy az új vezetés élni tudjon a város nyújtotta lehetőségekkel. Dr. Szájer József hangsúlyozta, hogy országgyűlési képviselőként és a közelmúltban megalakult soproni képviselőcsoport kezdeményezőjeként igyekszik az országos támogatást megadni a helyi ügyek sikerre viteléhez.
    Dr. Szájer József bemutatta a párt alpolgármester-jelöltjét is, Havas András személyében, aki négy éve a Fidesz Soproni Szervezetének elnöke, a Sopron és Környéke Víz- és Csatornamű Rt. műszaki igazgatója, az említett Fidesz Szalon szervezője.
    Dr. Molnár Ágnes elmondta, hogy Sopron érdekében, a Fidesz által kezdeményezett választási szövetséget terveznek létrehozni a polgári erők között. A pártérdekeken túlmutató választási szövetségben számítanak a polgári értékeket valló politikai pártoknak, civil szervezeteknek, polgári köröknek, és minden, a városért tenni akaró soproni polgárra.
    A sajtótájékoztatón az is elhangzott, hogy  Sopron 15 egyéni választási körzetében a szövetség közös önkormányzati képviselőjelölteket indít. Az összefogás elvei közül kiemelte a család, a dolgozni, a tanulni akaró polgárok támogatását, a közrend és a közbiztonság fenntartását, valamint a helyi és nemzeti összefogás megvalósítását.

    Dr. Molnár Ágnes személyében a soproni Fidesz szervezet nem pártpolitikust kíván a város polgármesteri székében látni, hanem egy polgári értékeket valló tekintéllyel, ismertséggel, szervezőkészséggel,  rendelkező személyt, akinek eddigi életpályája bizonyítja, hogy a Sopronban élők elemi igényeire, komfortérzetére, környezetére, életkörülményeire tud figyelni. Polgármesterként Dr. Molnár Ágnes új vezetési stílust és módszereket szándékozik bevezetni. Mint mondta: szakértői, illetve tanácsadó gárda segítségével szeretné a várost vezetni.

    A sajtótájékoztatón elhangzott, hogy a polgári összefogás Sopron érdekében megvalósítandó programját a soproni polgárokkal együtt kívánják összeállítani ezért egy – 06 30 277-11-66 -os telefonszámon és az    
otletvonal@sopron.hu e-mail címen elérhető – "ötletvonalat" is működtetnek.

"Új idők, új arcok; Együtt Sopronért, szívvel-lélekkel a városért; Jó az, ami Sopronnak jó; A város vagyonát többé nem szabad kockáztatni - foglalta címszavakba polgármesteri, városvezetési hitvallását Dr. Molnár Ágnes polgármester-jelölt.


 

 



2002. jĂşnius 26., szerda 23:55


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület