CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 8., szerda, Mihály napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

SopronMedia  

A tizedik VOLT Fesztivál védnökeinek levelei
az esemény látogatóihoz és a soproniakhoz


Kedves VOLTosok!

    Őszintén örülök, hogy az elmúlt kilenc évben minden alkalommal fővédnökként vehettem részt a VOLT Fesztiválon, közelről követhettem nyomon annak sikerét és fejlődését! Remélem, hogy a mára országos jelentőségűvé vált esemény –idén először nyári időpontban- tartalmas és kellemes kikapcsolódást nyújt majd mind a soproniak, mind a városba utazó több ezres közönség számára.
    Európaszerte sokhelyütt egy-egy régió, vagy akár egy-egy ország büszkeségei az ifjúsági fesztiválok és multikulturális találkozók. Ilyen ünnepély az angol Glastonbury, a dán Roskilde, de ilyen az óbudai Sziget fesztivál is.
    Őszintén remélem, hogy az idei évre összeállított rendkívül színes program Magyarország, és a régió egyik legjelentősebb eseményévé emeli a soproni VOLT Fesztivált.
    Kívánom Nektek, kedves VOLT vendégek, hogy Magyarország egyik legszebb városában emlékezetes napokat töltsetek el, és máskor is térjetek vissza városunkba - ha máskor nem, a következő VOLTon!

Kedves Soproni Polgárok!
    Július első napjaiban reményeink szerint több ezer fiatalt látunk vendégül városunkban. Kérem Önöket, fogadják sok szeretettel a városunkba érkező turistákat, hiszen a VOLT, Magyarország egyik legjelentősebb ifjúsági fesztiválja Sopron jó hírét öregbíti. Legyünk rá büszkék, és kérem, ha tehetik, látogassanak el Önök is a Petőfi Színház, az Elit Mozi, vagy a Lővér Kemping programjaira, és ünnepeljünk együtt vendégeinkkel!

Jó szórakozást, kellemes időtöltést kívánok!

dr. Szájer József
Sopron országgyűlési képviselője,
a VOLT Fesztivál fővédnöke


 




Kedves leendő VOLT vendégek!


    '93-ban, amikor az első VOLT Fesztivál szervezésében segédkeztem, nem gondoltam volna, hogy a régió legjelentősebb, fiataloknak szóló eseménye alapjait tettük le. Semmi mást nem szerettünk volna akkor, mint felmutatni egy alternatívát arra, hogyan lehet tartalmasan szórakozni.
Kilenc év telt el azóta. Az akkori törzsközönség nagy része talán már ritkábban jár el szórakozni, de évente egyszer egész' biztos összefutunk néhány estére: a VOLT Fesztiválon.
    Amikor kézbe vettem a VOLT idei programfüzetét, meglepődve tapasztaltam azt a választékot, amelyet a jubileumi VOLT Fesztiválra állítottak össze a szervezők. Nehéz eldönteni, hogy irigyeljem a Fesztivál állandó lakóit, (azokat, akik az első pillanattól az utolsóig a kempingben táboroznak), vagy inkább sajnáljam őket, amiért a párhuzamosan zajló, jobbnál-jobb programok között kell dönteniük. Hazai és külföldi sztárkoncertek, színházi előadások, partik, vetélkedők, sportprogramok...
    Biztos vagyok benne, hogy felejthetetlen nappalokat és éjszakákat fogtok eltölteni majd Sopronban, kedves VOLT fesztiválozók! Nagyon jó szórakozást kívánok!
Találkozzunk valahol félúton a Kispál koncert és a Freestylers bulija között!

Üdvözlettel:

Ivanics Ferenc
országgyűlési képviselő,
a Győr-Moson-Sopron megyei közgyűlés elnöke,
a VOLT Fesztivál védnöke


 





Kedves Soproniak és kedves Vendégeink!


 

    Engedjék meg, hogy a város kulturális alpolgármestereként ajánljam figyelmükbe Városunk legjelentősebb ifjúsági eseményét, a VOLT Fesztivált! A soproni éves eseménynaptárt bizony megirigyelhetné bármelyik nagyváros! A Tavaszi Fesztivál eseményei után a nyári Soproni Ünnepi Hetek idején igazán pezsgő közegbe csöppennek azok, akik véletlenül, vagy szándékosan Sopronba látogatnak.
    Július elején az ó belváros udvaraiban, a Barlangszínházban és a koncerttermekben mindenütt zajlik az élet. Mindeközben a Petőfi Színházat, az Elit Mozit és a Lővér Kempinget sokezer fiatal szállja meg, és jó néhány színpadon zajlanak programok a nap 24 órájában!
    Néhány napra Sopronba költözik a Sziget Fesztivál, annak minden olyan jellemzőjével, amitől a Sziget Európa egyik leginkább elismert fesztiváljává vált.
    Kérem Önöket, kedves soproni Polgárok, fogadják sok szeretettel a hozzánk érkező turistákat, és ha idejük engedi, válasszanak Önök is kedvükre valót a VOLT Fesztivál színes programválasztékából!

Jó nyaralást kívánok!

Tengerdi Antal
Sopron Megyei Jogú Város alpolgármestere,
a VOLT Fesztivál védnöke




2002. jĂşnius 29., szombat 13:27


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület