CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. április 19., péntek, Emma napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

VOLT - fesztivál  

VOLT Fesztivál az éteren át – Te is befoghatod!


    Az idei évtől tavasz helyett nyáron, új helyszínen, a korábbinál jóval tartalmasabb és színesebb programmal jelentkezik a tizedik soproni VOLT Fesztivál július 4-5-6-án. A minden bizonnyal egyik legszebb és leghangulatosabb magyarországi fesztiválhelyszínen, hazai és külföldi sztárokkal, színházi- és moziprogramokkal várják vendégeiket a szervezők. Az FM 94.1-en, a VOLT Rádió hullámhosszán, azok számára is érzékelhető lesz a VOLT „feeling”, akik nem tudnak minden programon személyesen ott lenni.

    „Te is befoghatod” felkiáltással, a jubileumi VOLT Fesztiválon először indul a VOLT Rádió. A három soproni rádió - a Rádió Sopron, az Ikva és a Panoráma – közös frekvenciáján, az FM 94,1-en szinte folyamatosan, éjjel-nappal szerezhet audio-élményt az érdeklődő a VOLT Fesztiválról. A hazai fesztiválélet egyik legszínesebb eseménye így Sopron 80 km-es körzetében lesz majd hallható.

    A VOLT látványrádiója együtt lélegzik majd a fesztivállal.  A helyszínen kialakított stúdió/színpadon, élőben, egy hagyományos rádió struktúrája szerint épül fel a műsorrend: reggel ébresztőműsor, délelőtt információk Ferenczy Balázs vezetésével. Délután a Magyar Televízióból ismert Zanzibár jelentkezik, meghívottakkal és érdekes témákkal, majd a tavalyi VOLTfolió kulturális médiadíj legjobb rádiósa, Erdélyi Zsolt műsora hallható.
Koraeste kívánságműsor, és Acél Réka műsora, amelyben ismert személyiségek dj-ként szerepelnek, majd késő este slágerparti hallható. A VOLT Rádió vendége lesz Lovasi András, Dj. Palotai, Prieger Zsolt és sokan mások.

cimbee
 



2002. július 01., hétfő 12:20


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület