CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 19., vasárnap, Ivó, Milán napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

SopronMedia  

Ipari Park-Bánfalvi búcsú-Nyílt nap a katasztrófavédelemről-Repülőgépes szúnyogirtás

Ipari Park A soproni képviselőtestület többsége a tegnapi közgyűlésen igennel szavazott a Soproni Ipari és Innovációs Park ausztrál üzleti kapcsolatára. Ezáltal megnyílott a külső szakmai befektető bevonásának – egy hatékony gazdaságfejlesztő beruházás – lehetősége. Mint ismeretes a közelmúltban egy ausztrál üzletember az általa képviselt befektetői csoport nevében  ajánlott együttműködést a soproni – megépített utakkal és közművesített területtel rendelkező, egyelőre gazdasági tevékenység szempontjából kihasználatlan – ipari parknak.

Bánfalvi búcsú A Bánfalváért Baráti Kör és az egyházközség július 14-én, vasárnap rendezi meg a Karmelhegyi Nagyboldogasszony ünnepét. A Pálosok teréről 9 órakor indul a Hegyi-templomba tartó zarándoklat. A szentmise 10 órakor kezdődik, amelyet zenés verses imaóra előz meg.

Nyílt nap a katasztrófavédelemről A Belügyminisztérium Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatósága nyílt napot rendez július 16-án 9 órától a Soproni Rendészeti Iskolában. Az Érted, Értem, Értünk Alapítvány gyermektábor résztvevői a bemutatón a speciális felderítő- és mentőcsoportok eszközeivel ismerkedhetnek meg.

Repülőgépes szúnyogirtás Sopron, Hegykő, Fertőboz, Hidegség, Fertőhomok, Fertőd, Fertőrákos, Sarród területén július 12-én, vagy 13-án (rossz idő esetén 18-19-én, vagy 20-án) 18 órától napnyugtáig repülőgépes szúnyirtást tervez a Corax Kft. Az irtást végzők kérik a méhészeket, hogy méheik védelméről gondoskodjanak, tekintettel arra, hogy a K.Othrin 10 ULV szúnyogirtószer veszélyes a méhekre.



2002. július 12., péntek 11:05


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület