CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 12., vasárnap, Pongrác napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

Sport  

Atlétika - Női junior kosárlabda EB, Zágráb - Megyei focirangadó - SFAC újjászületés

Atlétika

A Münchenben megrendezendő EB-re elutazott a soproni testnevelő tanár Németh Roland is, aki reményeink szerint 100 méteres síkfutásban döntőbe kerülhet. Az augusztus 6-11 között sorrakerülő versenyen, Rolandot édesapja is elkíséri, aki köztudottan a magyar csúcstartó edzője. Németh Gyula “civilben” a Vasvilla testnevelő tanára.

Női junior kosárlabda EB, Zágráb

Jóval a várakozáson alul szerepelnek a magyar junior lányok a horvátországi EB-n. A három soproni kosaras, Horváth Zsuzsanna, Zsovár Orsolya és Vajda Anna, keveset játszik, és amikor bevetésre kerülnek, akkor sem ragadtatják el a szakvezetést. Lányaink jó hajrával még lehetnek kilencedikek.

Az exsoporoni Csontos Eszter viszonylag elfogadhatóan kosarazik a horvát fővárosban, és neki legalább jó a sajtója is. A magyar csapat vezetője egyébként Török Zoltán, a GySEV-Ringa igazgatója. A második edzői tisztet Székely Norbert a ZTE-Z-Volán edzője tölti be, aki augusztus közepétől már ismét Sopronban edzi egy megállapodás értelmében a soproniakból álló egerszegi csapatot. Furcsa, nem?

Megyei focirangadó

Szombaton este hét órakor Győrött lesz az ETO-MATÁV NB I-es megyei labdarugó derbi, melynek esélyese a győri gárda. A soproniak, július 27-én rossz rajtot vettek a bajnokságban, ám, sérültjeik ellenére az ETO stadionjában jó taktikával esetleg meglepetést okozhatnak. Erre van kb. 40% sanszuk. Jó lenne ha a soproni drukkerek elkísérnék a vizek városába Bognár György együttesét, és buzdítanák a bordó-szürkéket, amint azt tették tavaly, amikor a MATÁV, Perger főszereplésével otthonában verte le a megyei riválist.

SFAC újjászületés

Hidegségi György elnök, valamint a SFAC 1900 Alapítvány segítségével újjáéledt a 102 éves soproni egyesület, amely jelenleg a Győr-Moson-Sopron megyei bajnokság harmadik osztályában szerepel. A klub új mindenese: Kocsis Tamás, edzője, Gosztola József.

WF



2002. augusztus 02., péntek 15:51


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület