CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. április 29., hĂ©tfĹ‘, Péter, Albert, Albertina napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

SopronMedia  

Új városplébános Sopronban - Éles lőgyakorlat - Gols: Pannonia 2002 Vásár - Előadással zárul a tábor Fertődön - Sport: Atlétika, kosárlabda - Lemondott a Matáv Sopron klubigazgatója

Új városplébános Sopronban Augusztus elsejétől új városplébánosa van Sopronnak. Horváth Imre atya soproni kinevezését megelőzően Bükön és további kilenc településen látta el a hívek lelkigondozását és szolgálatát. Vasárnap délelőtt fél tízkor a soproni Szent Mihály templomban celebrál bemutatkozó misét.(Kisalföld)

Éles lőgyakorlat A Soproni Rendészeti Szakközépiskola a harkai katonai lőtéren augusztus 7-e helyett, 9-én, pénteken 8-13 óra között tart éles lőgyakorlatot.

Pannonia 2002 , nyílik a golsi vásár. A 3700 lelket számláló ausztriai Gols (Gálos) évek óta jó kapcsolatokat ápol Sopronnal. Nemrég járt Sopronban Matthias Achs, Gols polgármestere, aki meghívót hozott Sopronnak, az évente megrendezésre kerülő golsi Pannónia Vásárra és Népünnepélyre. A fesztivált, – amelyet 35. alkalommal rendeznek meg augusztus 9-től 18-ig, szombaton nyitják meg. A kiállítók és a programok bemutatóin, amelyre 120-130 ezer látogatót várnak osztrák szomszédaink, idén szlovák és három magyar cég is képviselteti magát a régióból. A tervek szerint az idén három régió polgármesterei is találkoznak a vásáron, a tervek szerint Sopron Dr. Payer erzsébet alpolgármester képviseli majd.

Előadással zárul a tábor Fertődön  A XV. Nemzetközi Ifjúsági Tábor résztvevői minden érdeklődőt szeretettel várnak augusztus 11-én, vasárnap este 19 órakor kezdődő, Lélekvarázs című zenés előadásukra, Fertődön, az Esterházy kastély dísztermébe Az ingyenes előadás az érdeklődőket a zene, a tánc, a nevetés és a lélek
világába kalauzolja el."
 

Sporthírek:

Atlétika Németh Roland negyedik! Münchenben az atlétikai EB-n Németh Roland miután beverekedte magát a 100-as döntőbe, ott 10,27-t repesztve a rendkívül értékes negyedik helyet szerezte meg. Tette egyedül álló városunk sporttörténetében. A versenyt egyébként az angol Chambers nyerte 9,97-el.

Nyolc soproni válogatott Rátgéber keretében Legfrissebb információink szerint Rátgéber László szövetségi edző nyolc soproni kosaras hölgyet hívott meg a válogatott keretbe: A GySEV-Ringából: Seres Éva, Török Szilvia, Horváth Zsuzsanna, Vajda Anna; a soproni Postás Tabán Trafikból: Csákány Emőke, Englert Orsolya, Papp Krisztina, Eördögh Edit.

Klement Tibor lemondott! Amit tegnap még csak zuhanyhíradós hírnek gondoltunk, az mára valósággá vált: ötéves soproni eredményes munka után, családi okok miatt lemondott Klement Tibor a Matáv Sopron klubigazgatója, Kár, hogy elmegy…
W.F.



2002. augusztus 08., csütörtök 15:00


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület