CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 19., vasárnap, Ivó, Milán napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

Sport  

Szerda óta új játékost tesztel az Ászok - Elkezdte a gyakorlást a Soproni Postás - Palkovits visszatér - Újszerű sportrovattal indul a Soproni Ász - Baseball: Westwind

Minor Major lesz?

    Szerda óta új játékost tesztel az  Ászok. A 195 centis feketebőrű játékos, aki a kettes poszton lesz majd bevethető, korábban a Baylor Egyetem csapatában pattogtatott. Az őt közvetítő manager, Kegye Roland szerint értékes játékos lesz majd Demarcus a magyar A csoportban is. Ha a tesztelés során a 25 éves kosaras elnyeri a soproniak tetszését, akkor minden bizonnyal hamarosan a szurkolók kedvence is lehet.
Januári majd, februári soproni szereplése után újra az Ászok játékosait trenírozza az Újvidékről érkezett erőnléti edző, Kamaszi Ferenc.

    Elkezdte a gyakorlást a Soproni Postás, a játékosok egyelőre csak terepfutással és konditerem látogatással tartják magukat fitten, a labdás edzésektől egyelőre eltekint Meszlényi edző, nehogy valaki megsérüljön, mert ilyen esetben nehezebben tud esetleg új klubhoz szerződni. Még Tizenegy nap az élet! Utána ha sikerül gazdát találni, akkor kezdődhet az igazi felkészülés. Ha nem good bye Postás, szerettünk, sosem felejtünk. De azokat sem, akik ilyen helyzetbe hozták Ambrusékat.

    A Matáv Sopron házatáján csend honol. A csapat készül a vasárnapi Fradi elleni meccsre. Csiszár és Prazenica nem játszhat, sérültek!
A ZTE meccs elhalasztása miatt Bognár György tiltakozott a Nemzeti Sportban. A soproni klub vezetői viszont mély hallgatásba burkolóztak! No comment...

    Palkovits Tamás, soproni kosárlabda edző, aki korábban Saeed Armaghani mellett dolgozott a Gysev-Ringánál, egyéves Szolnoki tartózkodás után visszatér a soproni együtteshez.

    Szeptember 11-én indul az új soproni hetilap, a Soproni Ász, amely többek között újszerű sportrovattal kívánja szórakoztatni olvasóit.

    Az országos baseballbajnokságban, az alapszakasz lezárása után, pontveszteség nélkül vezet a soproni Westwind gárdája.
 
 

W.F



2002. augusztus 15., csütörtök 13:19


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület