CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 13., hétfő, Szervac, Imola napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

Sport  

Gazdag klub a Matáv FC - NB I. Junior bajnokság - Matáv-Fradi mérkőzés - SVSE utánpótlás - Postás kosarasai - Olimpiai Akadémia

    Gazdag klub a Matáv FC Sopron! Eddig csak egy pályaedzője volt az egyesületnek, most viszont megérkezett Farkas Tibor is. Így két Farkasa van a csapatnak és akkor még nem is beszéltünk a kapuban őrködő Farkas Balázsról. Csak remélni lehet, hogy a plusz egy pályaedzővel eredményesebb lesz a csapat, mert ezidáig ilyen téren erősen mínuszban vannak.

    NB I. Junior bajnokság
Kispest-Honvéd-Matáv FC Sopron 0-1
A gólt Oláh rúgta, a csapat a középmezőnybe verekedte fel magát.

    Szombaton a meghirdetett időponttal szemben, már 16 órakor kezdődik a Matáv-Fradi mérkőzés, melyet a felejthetetlen Simon Tibor emlékére rendeznek majd a Káposztás utcában. A jegyárak: 500 és 1000 forint. A bevételt Simi síremlékének felállítására fordítják majd. Kár, hogy a meccsen a Fradi tartalékos lesz, hiszen Szűcs Lajos, Dragoner Attila, Gyepes Gábor, Lipcsei Péter, Tököli Attila és Gera Zoltán a jelzett napon Izlandban játszanak a magyar válogatott ottani barátságos mérkőzésen.

    Kiválóan szerepeltek az SVSE utánpótláskorú teniszezői a korcsoportos országos bajnokságbon. Lényegileg az ország legjobb korosztályos szakosztálya működik a Lőver-köruti pályánkon, ahol Papp Sándor, Úr Csaba, és Szemerits Gábor oktatják a gyerekeket. Talán még az is előfordulhat, hogy egyikükből-másikukból menő lesz! Várjuk Orbay Csilla, Szalay Tibor és Babos Csaba utódait.
Magára talált igaz csak a megyei harmadosztályban a 102 éves SFAC! Legutóbb 7-0-ra győztek a “fiuk”, Gosztola Józsikét góllal vette ki részét a gólözönből.

    A Postás kosarasai, élükön a négy válogatottjukkal szorgalmasan edzenek, pozítiv dolgokról nincs tudomásuk! Az ország kosaras publikuma tájékoztatásra vár!
Hárman is láb sérüléssel küszködnek a GYSEV-Ringánál: Seres Éva, Szőke Ildikó, és Horváth Zsuzsa. Gyors felgyógyulást kívánunk neki,ugyanakkor várjuk Eva Nemcova soproni premierjét.

    Szombaton délelőtt a volt megyeházán tartja vándorgyűlését az Olimpiai Akadémia, kezdés 10 óra.
 

W.F.



2002. szeptember 04., szerda 16:24


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület