CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 12., vasárnap, Pongrác napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

Sport  

Vasárnap MATÁV Sopron-Békéscsaba - MK mérkőzés - Új neve van a GySEV-Ringának - Nemzetközi női kosárlabda tornánk - Női kosárlabda világbajnokság - Soproni Ász

A Ligno-Novum kiállítás miatt vasárnap rendezik meg a MATÁV Sopron-Békéscsaba NB-I-es labdarugó mérkőzést. A kezdési időpont változatlan: 16.30.

Szerdán Tapolcán MK mérkőzést játszik a MATÁV Sopron, a továbbjutás kötelező!

Hazaérkezett Jugoszláviából a SÁKC kosárlabdacsapata. A sőrgyáriak a jövő hét keddjétől már újra a sportcentrumban edzenek.

Új neve van a GySEV-Ringának! Ezentúl GySEV-ORSI néven szerepel az együttes a magyar és a nemzetközi küzdőtereken. A rendkivűl nagy jelentőségű változást tegnap délután ötkor jelentették be Budapesten a csapat vezetői, valamint az új, az előzetes hírek szerint, szilárdnak vehető támogató. A Ringa sem marad hűtlen az együtteshez, ám a jövőben kisebb összeggel támogatja majd a csapatot

Eva Nemcova a GySEV-ORSI klasszis kosárlabdázója megszerezte a soproni tartózkodáshoz szükséges iratokat, így már Zalaegerszegen is új csapatával edzőtáborozik a cseh hölgy.

Egy, Ausztriában megrendezett nemzetközi női kosárlabda tornán az USA hölgykoszorúja szerezte meg az elsőséget. A brazil válogatott harmadik lett, miután Alessandra 21 pontjával, három ponttal legyőzte az Európa Bajnok francia együttest.  Alessandra októbertől a  GySEV-ORSI színeiben pattogtat majd.

Előkészületi nemzetközi mérkőzésen, Pozsonyban: Soproni Postás-Slovan Bratislava 76-51. Ld.: Najdenova 4, Csákány 14, Eördögh 18/3,  Ambrus 14, Lelas 9. Cs.: Englert, Russai 6, Fodor 7/3, Takács 4.
Edző: Meszlényi Róbert

Hamarosan kezdődik Kínában a női kosárlabda világbajnokság, amelyen részt vesz a GySEV-ORSI két játékosa, az orosz Okszana Zakaluzsnaja és a brazil Alessandra is. A Sport1 TV csatorna a VB befejező szakaszában kezdi majd el a mérkőzések közvetítését.

Megjelent a Soproni Ász, az új hetilap bőséges sportrovattal is szolgálja majd az olvasót.



2002. szeptember 11., szerda 15:57


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület