CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 13., hétfő, Szervac, Imola napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

Sport  

Elhunyt Fejes “Dóri” József, Schreiner “Surmó” Jenő - Krasznai Kupa - Göcsej Kupa- A MATÁV Tapolcán 5-1-re nyert - Sok a sérült a GySEV-ORSI-ban

Gyászol a soproni sportélet. Hatvankilenc éves korában elhunyt Fejes “Dóri” József a Soproni Textles Club legendás labdarugó csatára.
Hosszú szenvedés után elhunyt, ugyancsak 69 éves korában Schreiner “Surmó” Jenő, a Soproni Pamutipar /PSÖE/ nagyszerű kosaras hátvéde, a SMAFC kézilabdázója, hosszú évekig a 102 éves SFAC elnöke. Emléküket megőrizzük!

Október másodikán rendezi a Győr-Moson-Sopron megye Kosárlabda Szövetség az idei női, Krasznai Kupát, a Sportcentrumban. Kár, hogy mindössze egyetlen mérkőzésre kerül majd csak sor, melyen a GySEV-ORSI mérkőzik a Soproni Postással. Érthetetlen, hogy a magyar női bajnoki mezőny első és harmadik helyezett csapatához nem akadt két olyan másik gárda, amelyik szívesen jött volna játszani és emlékezni Sopronba!

A Soproni Postás is részt vesz az idei Göcsej Kupa nemzetközi női kosárlabda tornán Zalaegerszegen. Ott lesz a mezőnyben a GySEV-ORSI, a PVSK, a BSE a Szekszárd valamint a két külföldi alakulat is, s természetesen az indulók soraiban találjuk majd a Z. Volánt is, melynek lánykori neve: Simi-GySEV.

A Jugoszláviából hazatért SÁKC, portyája két utolsó mérkőzését elveszítette a belgrádi Beopetrol ill, a Zeleznik együttesei ellen.
Nem javul az Ászok centerének, Stan Gyuricának a sérülése, így nem tudni, mikor számíthat a centerre Kmézic Zorán. Körtélyesi Gergely sem biztos hogy ott lesz a csapatban a szeptember 28-i bajnoki rajton, a Szolnok elleni hazai meccse.

A labdarugó Magyar Kupában a MATÁV Tapolcán 5-1-re nyert/ Gsz: Tóth I., Tóth A., Tóth M., Csiszár, Somogyi/11ből/ és bejutott a 32 közé. A Ligno-Novum faipari kiállitás miatt vasárnap fél ötkör kezdődik majd a MATÁV-Békéscsaba, NB I-es labdarugó mérkőzés.
Ligno Novumférfikosárlabda Kupa: Soproni Ászok KC-SMAFC Roto Elzett 76-68. Ld:Glisovic 17, Parker 13, Walke 12, Sajni 10 ill. Preiner 26/6 Vavra P.13, Mogyorósy 11.

Sok a sérült a GySEV-ORSI-ban.  Így aztán a csapat vezetősége úgy döntött, hogy az együttest visszaléptetik a Göcsej Kupa mérkőzéssorozattól! Fő a rendezők feje, Zalaegerszegen...

W.F.



2002. szeptember 12., csütörtök 14:15


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület