CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 20., hétfő, Bernat, Felicia napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

Önkormányzati Választás 2002.  

Fidesz-Polgári összefogás sajtótájékoztatója
Dr. Molnár Ágnes: Pozitív kampánnyal szolgáltasson Sopron példát az országnak

    Arra az országos sajtóban is megjelent hírre, miszerint  "negatív kampányra készülnek a szocialisták az önkormányzati választások előtt" reagált Dr. Molnár Ágnes a Fidesz-Polgári Összefogás polgármesterjelöltje a Hotel Sopronban tartott tegnapi sajtótájékoztatón.
    Dr. Molnár Ágnes leszögezte: az országgyűlési választásokat megelőzően Sopronban példaértékű választási kampány zajlott, amelyhez hasonló, pozitív kampány mellett kötelezte el magát a Fidesz-Polgári Összefogás. A jobboldali erők polgármesterjelöltje egyúttal felhívást intézett a Sopronban működő pártokhoz és jelölő szervezetekhez, amelyben kérte, hogy az önkormányzati választásokig hátralévő időszakban is a pozitív kampány jellemezze a választásra való készülést Sopronban.
- Szolgáltassunk ezzel példát az országnak - kérte a polgármester-jelölt. Kijelentette: nem ellenfeleknek, hanem vetélytársaknak tekinti a többi polgármesterjelöltet, akikkel nem a személyeskedések szintjén, hanem a programok bemutatása révén szeretne megküzdeni. Ugyanakkor leszögezte: bár reményei szerint erre nem kerül sor, de személyeskedésre, csapatának bármely tagját érő esetleges támadásra megfelelően fognak válaszolni.
    Dr. Molnár Ágnes kijelentette a Fidesz-Polgári Összefogás programjának eddig csak részleteit tették közzé. A programban, amely mindvégig nyitott marad, a választópolgárok problémái, kérései, kérdései igazolódnak vissza. Bizonyos értelemben vitairatnak is tekintik azt a programot, amelyet a soproni polgárokkal együtt alakítanak, és amellyel a középszerűségbe süllyedt várost szeretnék a fejlődés útjára kivezetni. Sopron a nyugati pannon térség régióközpontjává válhatna, kulturális, szellemi potenciálja, korszerű kórháza mellett a Fidesz-Polgári összefogás vállalja, hogy megteremti a város régióközponttá fejlesztésének feltételeit.
    Többek között a regionális televízió Sopronban maradása érdekében kifejtett lobbi is ezt a célt szolgálja, amely Dr. Szájer József Sopron országgyűlési képviselője által alakított a Sopron érdekeit segítő képviselőcsoport jövő keddi közös találkozóján is téma lesz.
    Az újból előtérbe került Globex-témával kapcsolatban kijelentette: a mai napig nem kapott választ Sopron polgármesteréhez intézett kérdéseire. A választópolgárok nem több oldalas jelentéseket akarnak olvasni, hanem az általa is megfogalmazott, néhány nagyon konkrét kérdésre várják a pontos, határozott, egyértelmű és konkrét választ - mondta. A sajtóban feltett 35 kérdéssel nem negatív kampányt indított, hanem tények feltárása érdekében a választópolgároktól érkező kérdéseket tette fel - jelentette ki a polgármesterjelölt, aki kifejtette: a Sopronnak mérhetetlen károkat okozó Globex-ügyben érintett személyek, mindazok, akik úgy gondolják, hogy az üggyel kapcsolatosan helytelenül döntöttek, akkor járnának el helyesen, ha levonva a konzekvenciákat végleg távoznának a közéletből.



2002. szeptember 19., csütörtök 23:15


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület