CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 14., kedd, Bonifác napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

Sport  

MATÁV FC Sopron – Videoton 2-0 képriport - Sio-kupa Postás győzelemmel - Sopron sportjáért díj Németh Rolandnak - Brnoban a GySEV-Orsi - Döntetlenek az NB II-ben és az NB III-ban

Pintér Zoli főszereplésével MATÁV FC Sopron – Videoton 2-0 (0-0). Sopron, NB I-es labdarugó mérkőzés. 2000 néző. V.: Világi Balázs. Gólszerző: Tóth Mihály, Tóth András. MATÁV: Farkas-Horváth R., Szabados, Tóth A. – Fehér, Pintér, Somogyi (Majoros) – Tóth M., Tiber (Sira). Edző: Komjáti András. – Pintér Zoli válogatott formában futballozott! A soproni csapat a második 45 percben olyan játékot nyújtott, amely elegendő lehet a ZTE szerdai (szeptember 25.) legyőzéséhez a Káposztás utcában! A mérkőzés előtt búcsúztatta el a csapat és a vezetősége, a Sopronban öt évig igen sikeresen teljesítő klubigazgatóját, Klement Tibort.

A Soproni Postás női csapata nyerte meg a Szekszárdon a Sio-kupa nemzetközi női kosárlabda tornát. A zöld-fehérek öt győzelemmel veretlenül végeztek az élen. A legjobb teljesítmény Eördögh Edith nevéhez fűződik ismét.A Sio-kupán Szekszárdon a Postás győztes csapatából Ambrus Erzsit választották a mezőny legjobbjának, míg az összesen 90 pontot dobott Edót a legeredményesebb kosarasnak. A legjobb edzőnek kijáró díjat Meszlényi Róbert a soproniak mestere kapta.

Szeptember 22-én, dr. Payer Erzsébet, Sopron sportjáért is felelős alpolgármestere, Sopron sportjáért elnevezésű kitüntetést nyújtott át Németh Rolandnak, a Soproni AC atlétájának, az idei müncheni EB-n nyújtott kiváló teljesítményéért (100 m síkfutás negyedik hely).

Az NB I-es junior labdarugó bajnokságban: MATÁV - Videoton 2-2. Soproni gólszerzők: Sifter Tibor, Molnár Máté, (a kapus fejesgóljával mentett pontot Halász Ernő alakulata).

A szeptember 28-i kosárlabda bajnoki nyitányra új bedobóval erősít a SÁKC. A érkőzés a Szolnok ellen 18 órakor kezdődik a sportcentrumban.
Továbbra is jól szerepel a női kosárlabda világbajnokságon két GySEV játékos (az orosz Zakaluzsnaja, a brazil Alessandra). Amennyiben a brazil vagy az orosz csapat döntős lesz, úgy a Sport1 csatorna közvetíti egyenes adásban (20:30) a finálét, az USA ellen.

Az esős időjárás miatt a Roto Elzett nemzetközi női teniszverseny egyes mérkőzéseit a kópházi fedett csarnokban rendezik meg..

Szeptember 26-27-én Brnoban a cseh Euroligás csapat ellen mérkőzik a GySEV-Orsi. A két találkozó visszavágója Sopronban október 3-4-én lesz.

Döntetlenek az NB II-ben és az NB III-ban: Mosonmagyaróvár MTE-Petőháza 0-0, SVSE-Herend 3-3. Gsz: Varga K., Horváth A., Szabó S.
Utóbbi mérkőzés előtt köszöntötték a 70 éves Szabó (Szatya) Józsefet, a lilák egykori neves játékosát, elbúcsúzott a játéktól Hauzer Zoltán és Honti Gábor.
 

Pillanatképek a hétvégi MATÁV FC Sopron – Videoton mérközésről:
 

Szöveg: W.F.
Fotó: Pluzsik Tamás



2002. szeptember 23., hétfő 13:47


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület