CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 20., hétfő, Bernat, Felicia napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

Önkormányzati Választás 2002.  

Gondolatok Sopron jövőjéről - bemutatta programját a Fidesz-Polgári Összefogás polgármesterjelöltje

- Nagy öröm számomra és nagy büszkeséget is jelent, hogy elsőként nyújthatom át a soproni választópolgároknak azt a füzetet, amit a választópolgárokkal együtt írtunk - jelentette ki Dr. Molnár Ágnes a Fidesz-Polgári Összefogás polgármesterjelöltje, a Hotel Sopronban tartott sajtótájékoztatón.

Magyarország Ékszerdoboza a címe a programfüzetnek, amelyhez ajánlást a jobboldal két vezető politikusa Orbán Viktor és  Szájer József írt.

Dr. Molnár Ágnes kifejezte reményét abban, hogy a programfüzet segítséget jelent majd a soproniaknak az önkormányzati választás alatt, abban, hogy azt a csapatot bízzák majd meg a város vezetésével, amelyik a soproniak jövőre vonatkozó elképzeléseit a leginkább megjeleníti programjában.

- Sokkal inkább szemléletmód és szellemiség, mint ígéret és adathalmaz a programunk, amely, ha a választópolgárok bizalmát megkapja, nem csak puszta lehetőség marad - mondta Dr. Molnár Ágnes, hangsúlyozva, hogy a Fidesz-Polgári Összefogás programja megfelelő támogatottság esetén önkormányzati cselekvési programmá alakul.

A jobboldal soproni polgármesterjelöltje azt is kiemelte, hogy a programot a soproniakkal közösen állították össze a Fidesz-Polgári Öszsefogás által létrehozott ötletvonalon beérkezett javaslatok figyelembe vételével. A Fidesz, MDF, MKDSZ, MDNP és a KDNP, a Fidelitas, a Soproni Polgári Együttműködés Egyesülete és a polgári körök közös programja nyitott. Egyrészt nem a politikai hovatartozás, hanem a gondolatok helyessége és eredetisége volt a vezérelv, másrészt a program meghirdetői remélik, hogy a programból a politikai vetélytársak is minél többet át fognak venni. Továbbra is várják a soproni választópolgárok véleményét a soproni Fidesz iroda 99/507-751-es telefonszámán és az otletvonal@sopron.hu e-mail címen.

- A Fidesz-Polgári Összefogás Gondolatok Sopron jövőjéről címmel meghirdetett programja 25 fejezetben foglalja össze azokat a terveket, tennivalókat, amelyek Sopron polgárváros jövőjét gazdagabbá és szebbé tehetik. Ezek között – a város minden működési területét érintő – javaslatok között szerepel a Sopron és Vidéke Ipartestület, a városi Kereskedelmi és Iparkamara és a Soproni Borvidék Hegyközségi Tanácsa hat pontban összefoglalt elvárásainak programként való felvállalása. A programfüzet Dr. Molnár Ágnes által ismertetett 26. fejezete 47 pontban foglalja össze a polgári erők által megfogalmazott legfontosabb gyakorlati teendőket.

A cyberpress kérdésre válaszolva Dr. Molnár Ágnes elmondta: a központi közvéleménykutatási eredmények a jobboldali és a baloldali politikai erők egyensúlyát mutatják; az áttételesen vizsgált adatok eredményei szerint a Szövetség Sopronért Egyesület támogatottsága az előbbiekhez képest valamivel alacsonyabb értéket mutat Sopronban.



2002. szeptember 30., hétfő 23:52


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület