CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 2., csütörtök, Zsigmond napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

SopronMedia  

Apáczai Kiadó tankönyvei a Hunyadiban-Bencés Diákszövetség: tisztújítás-25 éves a Lackner Kristóf Iskola-Táncosokat vár az Ürmös- GYIK: Ötórai tea-Traumatológusok tanácskoznak-Ausztria: Szirénapróba

Az Apáczai Kiadó tankönyvei a Hunyadiban Az Apáczai Kiadó bázis iskolája lesz a soproni Hunyadi János Evangélikus Általános Iskola. Az avató ünnepség, amelyen részt vesz Esztergályos Jenő ügyvezető igazgató, ma 12 órakor kezdődik. Ezt megelőzően 10 órakor dr. Mester Miklósné tankönyvíró tart bemutató órát, majd 11 órakor az Apáczai Kiadó tankönyveiből bemutató nyílik az iskola könyvtárában.

Tisztújító közgyűlést tart a Bencés Diákszövetség soproni szervezete ma délután 5 órakor a Juventus étteremben. Dr. Varga József lemondását követően kerül sor az ülésre, amelyen a szövetség további treveit, feladatait is megtárgyalják. A Szent Benedek Idősek háza megnyitásához kapcsolódva decemberben régi bencés emlékekből kiállítást terveznek, amelynek érdekében a rendezők várják diáktársaik felajánlásait is.

A Lackner Kristóf Általános Iskola alakulásának 25 éves évfordulóját sporttörténeti kiállítással ünnepli meg, amelyet október 7-én fél 5-kor az intézmény aulájában nyitnak meg.

Néptáncosokat vár az Ürmös Együttes Az Ürmös Együttes kezdő néptánccsoportot indít. A próbák szerdánként 19 órakor a Berzsenyi Dániel Evangélikus Líceum dísztermében  kezdődnek, amelyre várja mindazok jelentkezését, akik meg szeretnék tanulni a néptáncot. További információk a 06 30 495-20-58-as mobilszámon kérhetők.

Ötórai tea a GYIK presszóban Az Ady Endre utcai Gyermek- és Ifjúsági Központban október 6-án, vasárnap, 17.00-22.00 óra között várják az Ötórai tea rendezvényre az érdeklődőket. Zenél a Fábián Duó.

Traumatológusok nemzetközi konferenciája A Magyar Traumatológiai Társaság szervezésében a soproni Liszt ferenc Konferencia- és Kultrális Központban háromnapos nemzetközi orvoskongresszus kezdődött tegnap. Osztrák-magyar részvétellel zajlik a traumatológusok szakmai tapasztalapcseréje, amelyen a két ország négyszáz baleseti sebésze vesz részt.

Szirénapróba Ausztriában. Holnap délben kezdődő és háromnegyed óráig tartó szirénapróbára kerül sor Ausztriábn. Négyszer, egymást követő időpontokban szirénák fognak szólni Ausztria területén.



2002. október 04., péntek 09:20


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület