CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 13., hétfő, Szervac, Imola napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

Sport  

Remekül szerepeltek a soproni úszók a 7.Országos Rövidpályás Vidékbajnokságon

Úszósikerek Zalaegerszegen

    Remekül szerepeltek a soproni úszók a 7.Országos Rövidpályás Vidékbajnokságon, amelyre Zalaegerszegen került sor a hét végén. Olyan nevek fémjelezték a viadalt, mint Hrisztov Éva, vagy Zubor Attila. Remek időeredmények születtek, ami így a versenyévad kezdetén nagyon bíztató.

    Külön öröm, hogy a soproni úszók 7 éremmel térhettek haza. Az első napon Nagy Gábor 50 méter háton 3 századmásodperccel maradt le a dobogó legfelső fokáról. Az aznapi termés négy ezüst, melyen testvériesen osztozott Szepesi Csenge és Nagy Gábor. Szombaton következtek a 100 méteres futamok. Ekkor Nagy Gábor harmadik helyének örülhettünk.

    Az utolsó napra is maradt izgalom bőven a 100 méter fiú háton. Gábor nagyon fogadkozott, hogy visszavág az ötven méteren elszenvedett vereségért. Az izgalmakat csak fokozta, hogy az időeredmények alapján nem egy futamban indultak pénteki legyőzőjével. Így nem volt más választás mindent bele kellett adni, ami erő csak maradt az utolsó napra, aztán majd meglátjukt. 50 méteren már látszott, hogy az időeredmény eddigi legjobbja lesz Gábornak, ha bírja szusszal az utolsó két hosszat.
    Nemcsak bírta, de egy kicsit még rá is tett, így mit később kiderült, sikerült a visszavágás, nem is akárhogyan, 4 tizedmásodperccel verte a pénteki 50 méteren győztes versenyzőt. Eddigi legjobb eredményét érte el, mind időben, mind helyezésben. Utána Szepesi Csenge egy ezüstéremmel gezdagította a soproni úszók éremgyűjteményét.
    László Frigyes edző elégedetten szemlélte tanítványai eredményét, a kemény munka meghozta gyümölcsét. Gratulálunk a versenyzőknek és edzőjüknek. Sok sikert a hét végén kezdődő Csik Ferenc emlékversenyre! Az úszók eredményeiről, terveiről részletesebben az uszas.sopron.hu honlapon
olvashatnak az érdeklődők.
N.A.



2002. november 18., hétfő 09:43


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület