CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 13., hétfő, Szervac, Imola napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

Sport  

Változások a GySEV-Orsinál - SMAFC - PVSK 80-65 - Siófok-MATÁV 2-1 - Dr. Csík Ferenc úszóemlékverseny

Közel négyszázan indultak a XXIV. dr. Csík Ferenc úszóemlékversenyen a soproni Lővér Uszodában, ahol Kalmár István alpolgármester nyitotta meg a viadalt.

Változások a GySEV-Orsinál: Nemcová távozott, visszavonul, de lehet hogy a klubtól kap még egy állást (?!), Alessandra Brazíliába távozik sérülést gyógyítani. A soproni klubnak opciója van a centerre. (A fiatal soproni centerek viszont Zalaegerszegen képezik-képeztetik magukat. Ki érti ezt?
Dirk Bevilaqua, Tully  Bevilaqua férje, bekapcsolódik az első csapat munkájába, kommunikációs segítséget nyújtva  a Farkas-Holló duónak. Hát nem gyönyörű? Csak tapsolni lehet. Jön viszont a kissé elhamarkodottan elküldött Mujanovics, akinek nagy része volt az előző bajnokság megnyerésében. Őt a nyáron azért nem szerződtették, mert túl drágának találták. Fantasztikus, most bizonyára olcsóbb lett. Távozott viszont az Rt. Elnöki székéből az SVSE legjobb embere, dr. Berényi János.

Siófok-MATÁV 2-1 (1-1). Siófok, NB I-es labdarúgó mérkőzés, 1500 néznő. V.: Megyebiró
MATÁV: Farkas – Csiszár, Szabados, Horváth R. - Majoros /Perger/, Fehér, Somogyi, Horváth A /Javrujan/, Tóth I. – Sira /Bausz/ Tóth M. Edző: Komjáti András. Részben védelmi hibák miatt kapott ki a MATÁV, ám a második játékrészben bemutatott produkció egészen gyenge volt. Változtatni kellene a Matávnál, és nemcsak a pályán…. A siófok góljait Szabo Cs. Szerezte, míg a soproni találat „újonc” Horváth András nevéhez fűződik.

Soproni MAFC Roto Elzett - PVSK-Panthers 80-65 /15-20, 21-17, 20-16, 24-41/. Sopron, NB I.-es  B csoportos  férfikosárlabda mérkőzés. 300 néző.
Ld.: Mogyorósy 25, a mezőny legjobbja, Kováts 16/6, Palotai 15, Preiner 10 ill. Móricz 18/6.
Remek soproni második félidő. A meccs, melyet a média lekezelt, több nézőt érdemelt volna.

Oroszország-Magyarország 56-53. Pécs EB középdöntő, 3500 néző. A soproniak csak küzdöttek: Papp Krisztina 6, Eördög Edit 4, Csákány, Englert.

Újra játszik az NBA-ben a Lakers eddig sérült centere, Shaquil O’ Neal.

Labdarúgó NB II.: Bodajk-Petőháza 4-1 Gsz.: Zsirai

Németh Roland, a SAC világviszonylatában is jegyzett síkfutója, újabb műtéten esett át.

Kedden délben, 12.30-kor  a Káposztás utcában a Mavát – Békéscsaba MK mérkőzés lesz, a belépés díjtalan.

Szombaton 13 órakor az év utolsó NB I-es labdarúgó mérkőzésén a Matáv a Kispest Honvéd csapatát fogadja.

A soproni születésű Csollány Szilveszter, Sidney olimpiai bajnoka, Debrecenben a szerenkénti tornász világbajnokságon, csodálatos, szép és jó új csarnokban gyűrűn világbajnoki aranyérmet nyert. GRATULÁLUNK!

A volt soproni úszók Vécsei körének évvégi ülésén Gombai Gyöngyit választották meg soros elnöknek. Az örökös elnöki tisztet öt éve Bérczes Zsolt tölti be.

A Dr. Csík Ferenc úszóemlékversenyen a legjobb soproni úszóknak kijáró díjat Gráfl Eszter és Nagy Gábor kapták. A Vécsei díj idei győztese: Szepesi Csenge. Pontversenyben a soproni UBKSE a negyedik helyen végzett. A 100 méteres férfi gyorsúszásban Zubor Attila (Bp. Spartacus) győzött. Ideje: 57,67 ms.

9800 lelkes néző előtt, zuhogó esőben a Nagymartoni labdarúgók 3-0-ra legyőzték a LASK (Linz) csapatát, s immáron tizenkét ponttal vezetnek az osztrák második ligában. Tudomásunk szerint a Matáv FC felvette a kapcsolatot a Mattersburg sportkörrel, egyenlőre csak szakmai, nem játékbéli tapasztalatok cseréjére gondolnak Sopronban Göbl Gábor és munkatársai.

W.F.



2002. november 25., hétfő 14:58


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület