CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 2., csütörtök, Zsigmond napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

SopronMedia  

Szent Miklós Napok - 'A mi kis családunk készítette': Betlehemek a Bán János Közösségi Házban - Erdélyi útikönyvek - Fajátékok kiállítása - Mit választottunk?: Ivanics Ferenc előadása

 A Szent Miklós Napok jegyében december 3-9 között a Liszt Ferenc Konferencia- és Kulturális Központban a meghirdetett kulturális programok, előadások mellett a kicsiket a Festőteremben nagy sikerrel megrendezett, ünnepi dekorációk és ajándékok készítését célzó játszóház is várta.

A karácsonyvárás jegyében  a kulturális intézmény előtti téren a népművészeti és iparművészeti vásárosok is felütötték sátraikat.
Hétfőn a Szent Miklós Napok rendezvénysorozat a Kaláka együttes 33 év-33 dal címmel 19 órakor kezdődő koncertjével folytatódik.

A Bán János Katolikus Közösségi Házban "A mi kis családunk készítette" címmel családi Betlehemből kiállítás és játszóház várta a gyerekeket és szülőket. Képriportunk a szombat délelőtti lázas munkát és a Betlehem-kiállítás néhány darabját mutatja be.


 
 

Erdélyi útikönyvek December 11-én, szerdán a Soproni Erdélyi Kör szervezésében a Fövényverem utcai Erdélyi Házban 18 órakor erdélyi útikönyveket bemutató előadásra várják az érdeklődőket. Gyócsy Lajos író, újságíró mutatja be a legfrissebb kiadású erdélyi útikönyveket.

Fajátékok címmel időszakos kiállítás nyílik az Erdészeti Múzeumban (Sopron, Templom u. 4. sz.) december 10-én, kedden 14 órakor. A kiállítás a Nyugat-Magyarországi Egyetem fajátékgyártás fakultatív tantárgy hallgatóinak munkáiból nyílik, és szerda kivételével, 2003. február 9-ig, naponta 13-18 óra között tekinthető meg.

 
Mit választottunk? A Soproni Polgári Nyugdíjas Kör 2002. december 12-én (csütörtökön) 17 órakor nyilvános összejövetelt tart Sopronban, a Berzsenyi Dániel Evangélikus Gimnázium (Líceum) dísztermében. "Mit választottunk?" címmel Ivanics Ferenc a Győr-Moson-Sopron Megyei Közgyűlsés alelnöke tart előadást. A kör nem csak nyugdíjasokat vár előadásaira. 



2002. december 09., hétfő 01:10


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület