CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 3., pĂ©ntek, Tímea, Irma napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

SopronMedia  

Szilveszteri előzetes a Juventus Koncert Fúvószenekarral- Óévbúcsúztató koncert- Így élünk: megjelent a Soproni Református Egyház beszámolója- Pályázat Dr. Lampérth Gyula emlékére

Szilveszteri előzetes A Juventus Koncert Fúvószenekarral "Szilveszteri előzetes"-re várják a soproniakat. A hengverseny 2002. december 30-án, hétfőn, 18.00 órakor kezdődik a Gyermek- és Ifjúsági Központban (Ady E. u. 10., Tel: 99-511-200) a Német Kultúrklub szervezésében.

Óévbúcsúztató koncert Hagyományos óévbúcsúztató koncertre kerül sor a Sportcentrumban (Lackner K. u. 48., Tel: 99-311-250 ), december 31-én, 16 órakor. Közreműködik Sopron Város Fúvószenekara és a soproni majorett csoport. A rendezvény fővédnöke Walter Dezső polgármester. Jegyek elővételben a Raiffeisen Bank Széchenyi tér 14-15. sz. alatti soproni fiókjában kaphatók.

Így élünk Megjelent a Soproni Református Egyház 2002. évi Így élünk címmel kiadott tájékoztatója, amelyben a Karácsony üzenetéről Vladár Gábor lelkipásztor ír. Napról-napra, hétről-hétre címmel a reformátusok egész éves tevékenységéről Dávidházy István presbiter számol be. Balogh Gáborról, a soproni gyülekezet 1954 és 1982 közötti, idén áprilisban elhunyt lelkészére Vladár Gábor emlékezik. Az olvasóknak bemutatkozik Hanula Gergely ifjúsági lelkész, beszámolóval jelentkezik a Maller Kálmán Templom és Iskola Alapítvány, a kapuvári református gyülekezet – amely 2002. szeptemberében vált leányegyházzá – a soproni Kálvin Kör. A 2002. év anyakönyvi adatai mellett Sütő András író Szarka Lászlóhoz, a Kálvin Kör elnökéhez intézett levele is olvasható az Így élünk 2002. évről szóló számában.

Pályázat Dr. Lampérth Gyula emlékére A Berzsenyi Dániel Evangélikus Líceum Diákszövetsége pályázatot hirdet Dr. Lampérth Gyula emlékére. Az újra evangélikus Líceum - a Líceum története a '90-es évek elején címmel. Pályázhatnak a Líceum felsőéves diákjai (9-12. évfolyam) és az öt éven belül érettségizett, volt licisták. A pályamunka terjedelme 10-15 oldal, valamint függelék. Beadási határidő: 2003. január 15. A pályadíj 25.000 Ft. A pályamunkák elkészítéséhez a Soproni Nemes Magyar Társaság által szervezett előadás nyújt segítséget, melyen öregdiákok mesélnek élményeikről.



2002. december 27., péntek 11:45


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület