CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 18., szombat, Erik, Alexandra napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

Női dolgok  

Kényeztettük magunkat Sárváron

Kényeztettük magunkat Sárváron. Ez itt - ahogy mondani szokás - nem a reklám helye - egy új fürdő nyílt a közeli városban. Hallottam róla, prospektust és árjegyzéket is láttam. Elmentünk. Az 53 km nem tűnt távolságnak. A hatalmas parkoló zsúfolásig tele volt amikor odaértünk. Ettől megrémültem kicsit, mert nincs annál rosszabb, mint amikor a medencében hol balról, hol jobbról kapok egy lökést, vagy legyintést. Kellemesen csalódtam. Mindenhol elengedő tér volt, egyáltalán nem volt érezhető milyen sokan vágytak a kényeztetésre.

Belülről legalább annyira modern az épület, mint kívülről. A beléptető rendszer megismerése után az öltöző következik. Figyelem! a kis szekrények ajtaját úgy kell becsukni, hogy a kis kart a piros állásba helyezzük. (Sokan nem tették, és a törülköző lett új ruhájuk, miután a szekrényüket kipakolták.)

A fürdőtérben három nagy medence csábít a fürdőzésre. Ezekből kettő a szabad ég alatt is lehetővé teszi az élményfürdőt. Biztosan van ezekre hivatalos megfelelő, én csak centrifugának és vízesésnek, valamint forrásnak hívom az ilyen vízi attrakciókat.
A víz hőmérséklete 34-37 C
, a nyugágyak és zuhanyzók száma bőven elegendő. A gyerekek játszóházban tölthetik a fürdések közti időt, a mediterrán pihenőben csend és nyugalom várja a pihenni vágyókat. A kiszolgáló helyiségek (pedikűr, étterem, cukrászda, gyógyászati helyiségek) kifogástalan szolgáltatást nyújtanak. A szauna és aromafürdők stílusosak, tágasak. Este 10 óráig tart nyitva a komplexum. Az árakról csupán annyit, hogy két fő részére, fürdés és korlátlan szauna 3600 Ft-ba kerül. A kényeztetés egész délután tartott. Este kilenc órakor sem söprögettek, nem láttunk unott és fáradt alkalmazottakat, ami más helyen zárás előtt egy órával gyakran előfordul.

A tapasztaltak alapján azért legközelebb fürdőköntöst viszünk magunkkal, a szaunázáshoz illóolajat sem felejtünk el, mert amit használnak (gyárilag) egy kicsit kellemetlen volt, A barátainkat, ismerőseinket pedig arra buzdítjuk, menjenek el, próbálják ki, megéri!



- mohos -

2003. január 02., csütörtök 10:45


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület