CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 11., szombat, Ferenc, Adolf napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

Sport  

Heinrich Róbert a GySEV-nél - Magyar Testnevelő Tanárok Országos Egyesülete soproni tanárokat tüntetett ki - Férfiak a Soproni Postás csapatában

Heinrich Róbert, a Honvéd sokszoros válogatott kosárlabdázója lett a GySEV-Orsi junior csapatának edzője. Heinrich, Sopronban el, élettársa Szőke Ildikónak GySEV-Orsi kosárlabdázójának.

A Soproni Postás edzésein jelenleg kisegít Tvordy Gábor és Kotlik László. A Postások légiósai eltávoztak, Fodor Csilla sérült, így aztán beszálltak a kültagok is. De hol van Fiedlers?
 A 198 cm magas, erdélyi származású, de román állampolgár, Kiss Kinga lehet a Postás új centere. A fiatal hölgy korábban már szerepelt a zöld-fehéreknél. Az Egyesült Államokban folytatott egyetemi tanulmányokat.
Információink szerint január 31-én az az új határidő amely után javulhat a Soproni Postás női kosárlabdázóinak anyagi helyzete.

Január 9-én, 13 órakor, valószínűleg az Ágfalvi úti volt Vasas pályán kezdi meg a felkészülést a tavaszi mérkőzésekre a Matáv FC Sopron labdarúgó csapata.

A Magyar Testnevelő Tanárok Országos Egyesülete aranyéremmel tüntette ki: Nyikos Tivadar (Vendéglátó), Remenyik Imréné (Handler), Polczer Alida (Fenyő téri iskola), Székely Csaba (Fáy) testnevelő tanárokat, eredményes szakmai munkájukért.

GySEV-Orsi szurkolói gyűlésén (telt ház a GYIKban) a megjelentek Török Zoltánnak, a klub ügyvezető igazgatójának tehettek fel kérdéseket, melyekre a sportvezető válaszolt is. Nézetazonosságról azonban szó sem volt!

Dr. Tvoprdy György, A SMAFC volt sokszoros kosárlabdázója, a Sportcentrum igazgatója, január 5-én ünnepli hatvanadik születésnapját. Gratulálunk!



2003. január 04., szombat 11:59


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület