CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 4., szombat, Mónika, Flórián napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

Kereskedelmi és Iparkamara  

Junior Chamber

A Magyar Ifjúsági Kamara soproni szervezete január 9-én tartott találkozót, a Pannonia Med Hotelben. A rendezvény első részében  a résztvevők nyilvános üzleti  találkozón  körforgásos módszerrel  pár percben személyes beszélgetésen ismerhették meg partnerük tevékenységét, köthettek megállapodásokat.

Az est második részében Fehér Zsolt, a Junior Chamber Magyarország 2003. évi elnöke bemutatta a nemzetközi és a magyarországi szervezetet, amely személyiségfejlesztés, vezetői képességek fejlesztése, közösségi és szociális feladatvállalás, nemzetközi kapcsolatok és üzleti kapcsolatok területén szervez    előadásokat, szemináriumokat, tréningeket, projekteket.

Czérna Szabolcs, az újjáalakult soproni Junior Chamber elnöke a helyi szervezet 2003. évi terveiről beszélt: ezek között üzleti, kulturális, karitativ és sport rendezvények is szerepelnek. Kiemelt fontosságúnak tarja, hogy a soproni szervezet rendezheti meg idén tavasszal a Junior Chamber Magyarország közgyűlését.

A rendezvény fővédnöke,  Walter Dezső polgármester köszöntőjében támogatásáról biztosította a Junior Chamber Magyarországot, kérve a fiatalabb generációt, hogy tegyenek meg mindent, hogy elősegítsék a az üzleti élet fejlődését. Horváth Vilmos a Kereskedelmi és Iparkamara elnöke, mint Magyarország  legidősebb, 150 éves kamarájának elnöke köszöntötte a fiatal vállalkozó-nemzedék  tagjait, és rendezvényeik céljára felajánlotta a Deák téri kamarai székházat. A rendezvény kötetlen beszélgetéssel ért véget.


tsz.



2003. január 10., péntek 01:25


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület