CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 19., vasárnap, Ivó, Milán napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

Sziget  


    Még legalább 180-at kell aludni a 11. Sziget Fesztivál kezdetéig, de a Fesztivál szervezési munkái már javában folynak. Európa egyik legnagyobb bulijának szervezői újra magasabbra tették a mércét: a korábbi évek infrastrukturális fejlesztései, bővítései után idén még nagyobb energiát fordítanak a minőség fejlesztésére úgy a szolgáltatások, mint a programok terén. Mint ahogy évek óta az év első hónapjától, idén is újra várják a zenekarok jelentkezését a szervezők, és ismét zakatol a Kívánsággép, várva a közönség javaslatait a fellépő külföldi zenekarokra.
 

Zenekarok figyelem!


    Idén már e-mail-ben, mp3 formátumban is beküldhetik hangzóanyagaikat azok a zenekarok, amelyek a Sziget Fesztivál 2003 közönsége előtt is be szeretnék mutatni produkciójukat.
    Tavaly 1100 külföldi és hazai jelentkező közül szakmai zsűri választotta ki azt a 400 zenekart, melyek jubileumi Sziget Fesztiválon kaptak alkalmat a bemutatkozásra. A Fesztivál szervezői a korábbi években is nagy teret biztosítottak a fiatal zenekarok bemutatkozására és tavaly egy új helyszín, a Talentum Színpad felállításával bővítették ezt a lehetőséget. Idén március 14-ig lehet jelentkezni rövid fényképes bemutatkozóval és a kontaktszemély megjelölésével valamit bármilyen hordozón beküldött három számból álló hangzóanyaggal, amit vagy a zenekarijelentkezés@sziget.hu-ra, vagy a Sziget Szervezőiroda címére (1117 Budapest, Orlay u. 5-7) kell elküldeni. (A jelentkezéshez szükséges formanyomtatvány a www.sziget.hu oldalról letölthető.)
 

Zakatol a Kívánsággép


    A Sziget Fesztivál szervezői - az adott év nemzetközi zenei programjainak összeállításánál - nagy figyelmet fordítanak a közönség kívánságaira. A nemzetközi sikerlisták és a zenei szaklapok információi mellett ezek a kívánságok, javaslatok adják a legnagyobb bázist, s a legtöbb szavazatot kapott bandák közül a szervezők igyekeznek minél többet meghívni.

A 2003-as Sziget Fesztivál szervezésében is számítanak a szervezők a közönségre és várják a javaslatokat a www.sziget.hu/fesztivál oldalon.

cimbee



2003. január 24., péntek 14:34


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület